Svatopluk Habanec po zápase na Dukle

sobota, 3. 5. 2014 08:00
Svatopluk Habanec po zápase na Dukle
habanec060912.jpg

Bod za remízu 1:1 přivezlo Slovácko z pražské Julisky, kde se hrál z obou stran ofenzivní fotbal. Branky však přišly až v samotném závěru.

„Hrál se fotbal nahoru dolů a diváci viděli dost šancí. Myslím, že na šance jsme vyhráli tak 5:3, ale bohužel jsme nedali vedoucí branku a místo toho jsme prohrávali,“ litoval kouč Slovácka Svatopluk Habanec.

„Naštěstí se nám podařilo na vedoucí branku domácích ještě odpovědět. Prohrát by pro nás bylo hodně kruté, protože ten bod jsme si za předvedenou hru rozhodně zasloužili,“ pokračuje trenér Slovácka, který má v plánu udržet tým v první šestce.

„Chtěli bychom ty nynější pozice udržet, když už jsme se na ně dostali. Jsou před námi poslední tři zápasy z toho dvakrát budeme hrát doma. Dnes jsme si udrželi bodový náskok před Duklou, takže to máme ve svých rukou,“ dodává Habanec.


Share to Facebook Share to Twitter Share to Google+ Send email Print article
TVSlovácko
před 3 hodinami
> všechna videa
FANSHOP
Láhev na pití

Láhev na pití
195 Kč

Zimní čepice Jeden kraj jeden klub

Zimní čepice Jeden kraj jeden klub
290 a 390 Kč

Tričko Jeden kraj - jeden klub folklórní

Tričko Jeden kraj - jeden klub folklórní
290 a 390 Kč

Otvírák

Otvírák
40 Kč

Šála Jsem modrobílý

Šála Jsem modrobílý
350 Kč

Kšiltovka Nike modrá

Kšiltovka Nike modrá
490 Kč

předchozí další
> další suvenýry
Články
Slovácko porazilo Kroměříž 4:1 před 6 hodinami
Slovácko porazilo Kroměříž 4:1

Navrátil: Ponorka nehrozí, je tu super parta včera, 13:32
Navrátil: Ponorka nehrozí, je tu super parta

Dobročinná dražba dresu Matouše Trmala čtvrtek, 17. 1. 2019 12:30
Dobročinná dražba dresu Matouše Trmala

Na jarní část soutěže se připravuje i Juniorka středa, 16. 1. 2019 16:01
Na jarní část soutěže se připravuje i Juniorka

Jaroslav Diviš přichází na hostování středa, 16. 1. 2019 09:34
Jaroslav Diviš přichází na hostování

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace