Trenér Pavel Vrba předával své zkušenosti

pondělí, 7. 4. 2014 13:01
Trenér Pavel Vrba předával své zkušenosti
vrba070414.jpg

Trenérům Slovácka dnes dopoledne předával zkušenosti reprezentační trenér Pavel Vrba, který více jak hodinu diskutoval nejen s mládežnickými trenéry Slovácka.

„Necelý rok nám tady funguje koncepce a jednou za dva měsíce děláme sezení pro naše trenéry, kdy rozebíráme rozestavení, nácviky, výběry hráčů atd. Tentokrát jsme měli body, které volaly po setkání s osobností, která by nabídla své zkušenosti,“ prozradil trenér Slovácka Svatopluk Habanec.

„Před rokem jsme přešli do rozestavení, které Pavel praktikuje a tehdy jsem s ním konzultoval nějaké věci, a tak jsem mu volal, jestli by na hodinu nepřijel předat své zkušenosti a podiskutovat,“ pokračuje Habanec.

„Pavel byl na semináři hostem, ale nakonec mluvil více než my, za což jsme rádi, protože Pavel působil i u mládežnických kategorií Baníku a má tak co říct nejenom ke svému působení v seniorském fotbale.“ dodal Habanec.



Share to Facebook Share to Twitter Share to Google+ Send email Print article
TVSlovácko
včera, 18:01
> všechna videa
FANSHOP
Půllitr vroubkovaný

Půllitr vroubkovaný
179 Kč

Dres originál Puma White 2019/2020

Dres originál Puma White 2019/2020
1990 Kč

Povlečení Slovácko

Povlečení Slovácko
1150 Kč

Peněženka

Peněženka
490 Kč

Tričko se znakem bílé

Tričko se znakem bílé
250 a 350 Kč

Vlaječka Slovácko

Vlaječka Slovácko
175 Kč

předchozí další
> další suvenýry
Články
VIDEO: Tiskovka po zápase v Karviné včera, 20:11
VIDEO: Tiskovka po zápase v Karviné

Slovácko veze tři body z Karviné včera, 17:22
Slovácko veze tři body z Karviné

Statistiky a zajímavosti zápasů s Karvinou včera, 10:20
Statistiky a zajímavosti zápasů s Karvinou

Na Karvinou by měla platit aktivní hra pátek, 18. 10. 2019 09:31
Na Karvinou by měla platit aktivní hra

Havlík: Po výhře je pauza příjemnější úterý, 15. 10. 2019 17:35
Havlík: Po výhře je pauza příjemnější

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace