Slovácko si v Ostravě zastřílelo a porazilo v poháru Hlubinu 8:0

DSC_2787
Hlubina Hlubina
0 : 8
Slovácko Slovácko

Statistiky zápasu

Góly

8. Patrik Brandner – Slovácko

12. Ondřej Mihálik – Slovácko

35. Filip Vecheta – Slovácko

63. Jan Kalabiška – Slovácko

66. Patrik Brandner – Slovácko

76. Ondřej Mihálik – Slovácko

82. Milan Petržela – Slovácko

84. Patrik Brandner – Slovácko

Průběh zápasu

Slovácko ve 2. kole MOL Cupu zajíždělo na půdu divizní Hlubiny. O osudu utkání se rozhodlo v prvních minutách zápasu, kdy Slovacko vstřelilo dvě rychlé branky a nakonec pohodlně postoupilo do 3. kola po výhře 8:0.

Od prvních minut byl jasně patrný výkonnostní rozdíl mezi oběma týmy. Slovácko drželo míč a v 7. minutě se uvolnil Ondřej Mihálik, jehož tvrdá střela skončila na tyči, ale odrazila se před Patrika Brandnera, který v pádu otevřel skóre utkání.

O dvě minuty později to již bylo 2:0 pro Slovácko a chuť si spravil Ondřej Mihálik, který si naskočil na centr Doskiho a hlavičkoval mezi nohy gólmana Otoupalíka.

Ve 35. minutě centroval z pravé strany Sinyavskiy, který našel Filipa Vechetu, jenž v akrobatickém zakončení poslal míč do sítě - 0:3.

Slovácko se prosadilo i ve druhém poločase. Nejprve v 58. minutě neproměnil penltu Mihálik, ale v 62. minutě přidal přeci jen čtvrtou branku Slovácka Jan Kalabiška, kterého vyslal do samostatného úniku precizní přihrávkou Marek Havlik a Kalabiška zkušeně přehodil domácího gólmana.

O další dvě minuty později se fanoušci Slovácka dočkali pověstného bůra, když chybu domácích zužitkoval Brandner, který se prosadil podruhé v zápase.

Chuť z neproměněné penalty si v 75. minutě zpravil Ondřej Mihálik, který zužitkoval precizní nabídku od Marka Havlíka.

V 82. minutě zvýšil na 7:0 pro Slovácko Milan Petržela, který zakončil po centru Kalabišky a v 84. Uzavřel skóre utkáni na konečných 8:0 svou třetí brankou v zápase Patrik Brandner.

TJ Unie Hlubina - 1.FC SLOVÁCKO 0:8

Sestava 1.FCS: Fryšták – Srubek, Hofmann, Vecheta (46. Petržela), Trávník (46. Havlík), Doski (69. Holzer), Brandner, Mihálik, Kim (46. Kalabiška) , Valenta, Sinyavskiy (63. Reinberk)