Informace pro fanoušky, kteří se chystají podpořit Slovácko v sobotním zápase na půdě olomoucké Sigmy

101-andruv

Pokud se v sobotu 2. prosince od 15:00 hod. chystáte podpořit Slovácko při venkovním zápase na půdě olomoucké Sigmy, tak doporučujeme zakoupit vstupenku za zvýhodněnou cenu online již nyní! 

ADRESA STADIONU

Legionářská 12, Olomouc 771 00

VSTUPENKY

Prodej vstupenek do sektoru hostů je možný již nyní online za zvýhodněnou cenu 150 a 200 Kč. V den zápasu pak bude možné zakoupit si vstupenky přímo na pokladně stadionu, kde však bude cena 200 a 250 Kč. Vstupenku online si můžete ZAKOUPIT ZDE

PARKOVÁNÍ

Nejblíže u sektoru hostů je možné zaparkovat na parkovištích Rošického, U sportovní haly a Lidlu, případně pak na parkovištích Ladová anebo u Billy. Po obsazení parkovišť je možné parkovat v přilehlých ulicích.

OTEVŘENÍ STADIONU

Sektor hostujících fanoušků se nachází na východní tribuně v sektoru O. Přístup je z ulice Na Střelnici. Stadion se otevírá 60 minut před výkopem zápasu, tedy ve 14:00 hod. U vstupu je potřeba se prokázat platnou vstupenkou a každý návštěvník musí dodržovat NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD

VÝJEZD S FANKLUBEM

FanClub Slovácka na utkání autobusový výjezd nepořádá a doprava je tak po vlastní ose. Případně můžete využít vlakového spoje.