VIDEO: Ženy Slovácka ve finále poháru na Slavii nestačily

zenyfinale

Slovácko ve finále poháru drželo se Slavií vyrovnané skóre do 70. minuty, kdy se prosadila Khýrová. O osm minut později pečetila výhru Slavie Bartovičová.

„Zápas mohl pro nás dopadnout asi i lépe, protože vždy jde udělat něco lépe. Do sedmdesáté minuty to bylo 0:0 a Slavia tam prakticky do té doby neměla žádnou velkou šanci, i když samozřejmě byla lepší a měla balon více na kopačkách. Dokonce jsme to byli my, kdo měl v té 65. minutě velkou šanci a tam chybělo pár centimetrů, abychom šli do vedení my. Po gólu na 1:0 si to naopak zkušené hráčky Slavie pohlídaly a dnešní zápas vyhrály, ale my se rozhodně nemáme za co stydět,“ dodal trenér Slovácka Miroslav Zbořil.

Finále Poháru žen FAČR

SK Slavia Praha – 1.FC SLOVÁCKO 2:0 (0:0)

Branky: 70. Khýrová, 78. Bartovičová. ŽK: Šurnovská, Bendová, Piták (trenér) – Krejčířová, Růžičková. Rozhodčí: Čampišová – Špindlerová, Hessová. Diváci: 1375.

SK Slavia Praha: Lukášová – Šlajsová, Bendová, Bartovičová, Veselá (82. Xiao) – McLaughlin (61. Stackpole), Šurnovská (82. Černá) – Krejčiříková, Svitková, Khýrová (90+1. Divišová) – Szewieczková (90+1. Křivská).

1.FC Slovácko: Růžičková – Trčková, Obadalová, Ohlídalová, V. Polášková – Střížová (66. A. Polášková), Nyby, Krejčířová (90. Jonášová), Surová, Pěčková – Jančářová (80. Škerdová).