Kontakty

Management

Mgr. PetrPojezný
Mgr. Petr Pojezný
Výkonný ředitel a člen představenstva
Tel. 602 666 628
Mail: pojezny@fcslovacko.cz

Ing. JosefKolář
Ing. Josef Kolář
generální sekretář
Tel. 602 518 461
Mail: josef.kolar@fcslovacko.cz

MarekJurák
Marek Jurák
Tiskový mluvčí a komunikace
Tel. 602 666 625
Mail: jurak@fcslovacko.cz

Bc. Aleš Zlínský
Bc. Aleš Zlínský
manažer mládeže
Tel. +420777055068
Mail: zlinsky@fcslovacko.cz

RadomírVlk
Radomír Vlk
hlavní správce a hlavní pořadatel
Tel. 724 474 206
Mail: vlk@fcslovacko.cz

MartinKnot
Martin Knot
technický manažer
Tel. 724 474 474
Mail: knot@fcslovacko.cz

Ing. VeronikaPavlíčková
Ing. Veronika Pavlíčková
ekonom
Tel. 724 474 200
Mail: pavlickova@fcslovacko.cz

Ing. MichaelaAbrhámová
Ing. Michaela Abrhámová
asistentka ředitele
Tel. 602 666 637
Mail: abrhamova@fcslovacko.cz

EvaNemravová
Eva Nemravová
hlavní pokladní / vstupenky
Tel. 725 711 600
Mail: nemravova@fcslovacko.cz

Představenstvo

JUDr. Ing. Zdeněk Zemek

Mgr. Petr Pojezný

Ing. Josef Kolář

Klub
Základní informace

Kontakty

Síň slávy 1.FCS

Historie klubu

Partneři

TVSlovácko
pondělí, 29.06.2020 07:11
> všechna videa
FANSHOP
Láhev na pití

Láhev na pití
195 Kč

Multifunkční šátek

Multifunkční šátek
190 Kč

Kšiltovka Puma modrá

Kšiltovka Puma modrá
490 Kč

Dres replika NIKE bílý

Dres replika NIKE bílý
490 a 590 Kč

Podsedák 2020

Podsedák 2020
350 Kč

Placatka Slovácko

Placatka Slovácko
290 Kč

předchozí další
> další suvenýry
Články
V příštím týdnu odstartuje letní příprava včera, 11:23
V příštím týdnu odstartuje letní příprava

Svědík: Mám stále motivaci věci zlepšovat pondělí, 06.07.2020 21:48
Svědík: Mám stále motivaci věci zlepšovat

Michal Tomič další posilou Slovácka středa, 01.07.2020 10:02
Michal Tomič další posilou Slovácka

Rigino Cicilia první posilou Slovácka středa, 01.07.2020 08:33
Rigino Cicilia první posilou Slovácka

Vít Nemrava po zápase s Bohemians pondělí, 29.06.2020 07:17
Vít Nemrava po zápase s Bohemians

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace