Michal Kadlec: Mám sparťanskou historii, takže ji sleduji. Titul jim přeji, ale v sobotu je chci porazit

kadlec200423

Slovácko čeká v sobotu atraktivní utkání proti pražské Spartě a pikantní zápas to bude i pro kapitána Slovácka Michala Kadlece, který v minulosti dres pražské Sparty oblékal.

“Mám skutečně nějakou sparťanskou historii, takže ji sleduji a také fandím, když teda zrovna proti ní nenastupuji. Titul jim přeji, ale v sobotu je chci porazit,” říká Kadlec.

Slovácko půjde do zápasu se Spartou po výhře v Teplicích, kde tým zlomil nepříznivé výsledky z posledních tří zápasů, ve kterých Slovácko získalo pouze bod, za remízu v Jablonci.

“Vítězství v Teplicích bylo důležité, protože jsme nedokázali vyhrát v předchozích zápasech. Ale je potřeba si přiznat, že i v Teplicích jsme dokázali z části utkání udělat zbytečné drama. Po naší druhé brance a vyloučení Vondráška už Teplice neměly co ztratit, vysunuly se a my jsme na to špatně zareagovali. Hráli jsme, jakoby jich bylo jedenáct a my bránili výsledek. Měli jsme se na ně víc natlačit, hrát agresivněji a ve větším pohybu. Příčiny jsme si ale rozebrali a měli bychom se jich vyvarovat,” říká v rozhovoru pro TVS Kadlec.