Slovácko na Slavii nestačilo

01E7858B-D8CF-4AB6-99D5-8143A4132F73
Slavia Praha Slavia Praha
4 : 0
Slovácko Slovácko

Statistiky zápasu

Góly

24. Václav Jurečka – Slavia Praha

41. Václav Jurečka – Slavia Praha

61. Václav Jurečka – Slavia Praha

89. Václav Jurečka – Slavia Praha

Yellow cards

23. Michal Kadlec – Slovácko

34. Merchas Doski – Slovácko

67. Filip Vecheta – Slovácko

Home team line-up – Slavia Praha

Aleš Mandous, Oscar Dorley, Tomáš Holeš, Igoh Ogbu, David Jurásek, David Douděra (73. Jan Bořil), Peter Olayinka (78. Daniel Šmiga), Lukáš Provod (73. Ondřej Lingr), Christos Zafeiris (73. Dominik Pech), Václav Jurečka, Stanislav Tecl (85. Mick van Buren)

Opponent team line-up – Slovácko

Filip Nguyen, Michal Kadlec, Michal Trávník (88. Martin Kudela), Merchas Doski (46. Jan Kalabiška), Stanislav Hofmann, Patrik Brandner (46. Filip Vecheta), Daniel Holzer (80. Patrik Šimko), Pavel Juroška, Vlastimil Daníček, Ondřej Mihálik, Marek Havlík

Progress of the match

Slovácko prohrálo poslední utkání sezóny na Slavii 0:3. Modro-bílí živili naději na evropské poháry, nakonec končí v lize na skvělém pátém místě.

Slavia začala aktivně a v první čtvrthodině měli šance Jurásek a Jurečka. Naštěstí pro Nguyena byli neúspěšní. Holzerův pokus vyslat Mihálika na poslední chvíli zlikvidovala obrana soupeře.

Do vedení šli domácí po 24 minutách hry, když se prosadil bývalý hráč Slovácka Václav Jurečka. Ihned mohl odpovědět Kadlec, ale v dobré šanci přestřelil. Do pauzy předvedl několik dobrých zákroků Nguyen.

Domácí ovšem přece jen díky druhé brance Jurečky zvýšili do pauzy vedení. Po pauze Jurečka zkompletoval hattrick, když usměrnil Teclovu nabídku.
 

Poslední půlhodina utkání už větší šance nenabídla. Slovácko to mělo proti rozjetému soupeři těžké a nakonec ještě jednou inkasovalo, když se opět prosadil Václav Jurečka.