Ženská liga se vrací po zimní přestávce. Slovácko přivítá Viktorii Plzeň

DSC_0431_20240307_pred_jarem_1920

Ženský tým se v neděli představí v prvním jarním ligovém duelu s Viktorií Plzeň, který se odehraje na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty od 14 hodin. Po dlouhé zimní přípravě nastoupil výběr trenéra Miroslava Zbořila minulý víkend k pohárovému utkání na půdě Pardubic, kde zvítězil 7:0 a naladil se tak na správnou vlnu právě před důležitými ligovými zápasy.

Ve video rozhovoru pro klubový kanál na síti YouTube se ještě k pohárovému duelu vrátila Nela Krejčířová, která se dostala i k tomu, co pro hráčky znamená, když mohou nastoupit k utkáním na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty a samozřejmě došlo i na nadcházející střetnutí s Plzní. „Zápasy s Plzní bývají těžké a mnohokrát se o výsledku rozhoduje až v posledních minutách, proto do něj musíme vstoupit s velkým nasazením a snažit se vstřelit co nejdříve gól. Co se týká nálady, tak v týmu převládá natěšenost, protože pauza byla dlouhá, takže se hodně těšíme a doufáme, že přijde co nejvíce lidí,“ prozradila opora záložní řady Slovácka.

„Jarní část sezóny nebude jednoduchá, čeká nás jedenáct zápasů, když dopadne dobře semifinále poháru v Liberci, tak to bude dvanáct utkání. Teď se díváme na ten nejbližší, kterým je zápas s Plzní. Víme, že jsme tam na podzim zvítězili 2:0, ale to vítězství se nerodilo lehce, nicméně věřím, že předvedeme takovou hru, která povede k úspěchu. Natrénováno máme dobře, což potvrdily i nedávné testy a já věřím, že co máme natrénováno, to v tomto zápase prodáme a že zvítězíme,“ uvedl trenér Miroslav Zbořil pro klubovou televizi.

Celý rozhovor s trenére Miroslavem Zbořilem a záložníci Nelou Krejčířovou můžete shlédnout v následujícím videu, kde se kouč rozpovídal o zimní přípravě, cílech pro jarní část sezóny či o nových posilách.

Zmíněný hráč:
Nela Krejčířová Nela Krejčířová

Fotogalerie – Trénink žen před začátkem jarní části