Pod Ještědem se budou ženy rvát o další body

PJml_20231008_231003_web

Předposlední ligový duel základní části 1. ligy žen čeká na hráčky Slovácka na severu Čech, kde se postaví Slovanu Liberec. Ve městě po Ještědem se hraje v sobotu od 14 hodin, přičemž zápas mezi třetím a čtvrtým týmem tabulky se odehraje na umělé trávě v městské části Doubí.

Jak už to bývá ve vzájemných soubojích mezi Slováckem a Libercem, jde vždy o zajímavý zápas plný šancí, ale i trenér Miroslav Zbořil dobře ví, že půjde pro jeho svěřenkyně o těžkou a náročnou práci. „Čekáme těžký zápas, domácí mají podobně jako my mladý a perspektivní tým, navíc stále bojují s Plzní o postup do první čtyřky,“ prozradil šéf lavičky týmu z Uherského Hradiště.

„Pro nás se však nic nemění, věřím, že budeme dobře připraveni, jedeme do Liberce předvést dobrý výkon a stejně jako v každém jiném zápase chceme získat co nejvíce bodů,“ dodal trenér, jehož tým narazil na sobotní soupeřky i v říjnovém mači v rámci 6. kola 1. ligy žen. Tehdy se hráčky v bílém ujaly vedení v první půli, kdy vybojovala míč Denisa Jonášová a Aneta Polášková jej poslala z první do sítě. Druhou a poslední branku střetnutí přidala ve druhém poločase Markéta Klímová, která proměnila pokutový kop po faulu na Alenu Pěčkovou.

Dvě hodiny po sobotním poledni tedy sledujte sociální sítě ženského týmu, tam se totiž dozvíte všechno důležité ze zápasu mezi Slovanem Liberec a Slováckem.