Slovácko na závěr soustředění v Turecku porazilo Haaksbergen 5:0

ramboooo
Haaksbergse Sport Club Haaksbergse Sport Club
0 : 5
Slovácko Slovácko

Progress of the match

Slovácko na závěr kondičního soustředění v Turecku zdolalo nizozemský klub Haaksbergen 5:0.

Hráči Slovácka od prvních minut diktovali tempo hry a v prvním poločase dokázali dvakrát skórovat, když se nejprve ve 28. minutě prosadil Patrik Brandner, který si naběhl na zadní tyč a poslal Slovácko do vedeni. Těsně před odchodem do šaten zvyšoval na 2:0 Filip Vecheta, který zužitkoval chyby gólmana, kterému vypadl míč a vytáhlý útočník nezaváhal.

I ve druhém poločase mělo Slovácko hru ve svých rukou a již v 52. minutě zvyšoval na 3:0 Sinyavskiy který si naběhl na centr a hlavou uklidil míč do branky. O deset minut později se k odraženému míči dostal Šašinka a Slovácko vedlo 4:0.

Pěkná kombinační akce byla k vidění o několik minut později, kdy na jejím konci zakončoval Daniel Holzer, ale jeho střela skončila pouze na břevně. Na konečných 5:0 pečetil v 77. minutě opět Vlasij Sinyavskiy.

„Zápas z hlediska kondice splnil účel a bylo to uzavření úspěšného tréninkového kempu v Turecku. Kluci k utkání přistoupili výborně, každý hrál pětačtyřicet minut, nikdo se nezranil a vyhráli jsme s nulou vzadu, takže ideální výsledek,“ hodnotil utkání asistent Jan Baránek.    

Haaksbergen - 1.FC SLOVÁCKO 0:5 (0:2)
góly: 28. Brandner, 45. Vecheta, 52. a 77. Sinyavskiy, 62. Šašinka

Sestava 1.FCS: Fryšták (46. Borek) - Reinberk (46. Tomič), Šimko (46. Hofmann), Kadlec (46. Šuvalija), Doski (46. Kalabiška)-Daníček (46. Trávník), Brandner (46. Holzer), Kim (46. Havlík), Kohút (46. Šašinka), Juroška (46. Sinyavskiy), Vecheta (46. Mihálik)