Slovácko v generálce před ligou otočilo utkání s NK Bravo a zvítězilo 2:1

sasinka
Bravo NK Bravo NK
1 : 2
Slovácko Slovácko

Progress of the match


Slovácko v posledním zápase na herním soustředění v Chorvatsku otočilo vývoj utkání se slovinským týmem NK Bravo a díky trefám Šašinky a Daníčka v nastavení zvítězilo 2:1.

Generálka před startem jarní části soutěže byla ovlivněna nepříznivým počasím. Hráči se museli vyrovnávat hlavně se silným větrem a ne příliš ideálním terénem.

Slovácko sice diktovalo tempo hry a opět si vytvořilo šance, ale zakončení Vechety, Reinberka a Petržely v prvním poločase k brance nevedly. Naopak slovinský tým hrozil z brejkových situací a jednu z nich ve 27. minutě proměnil Nasan Simon, který poslal NK Bravo do vedení.

Ve druhé půli Slovácko šlo za vyrovnáním, ale opět se potýkalo s neproměňováním šancí. Ve dvou příležitostech neuspěl Seung-bin Kim a v síti neskončilo ani zakončení Daníčka. V samotném závěru nakonec Slovácko vyrovnalo když v 90. minutě protrhl střeleckou smůlu týmu Ondřej Šašinka. U nerozhodného stavu nakonec nezůstalo a v páté minutě nastavení Slovácko strhlo vedení na svou stranu, když po faulu v pokutovém území proměnil nařízenou penaltu Vlastimil Daníček.

Slovácko tak v generálce před startem jarní části ligy porazilo slovinský tým NK Bravo 2:1. Příští týden odehraje Slovácko domácí utkání 17. ligového kola proti Českým Budějovicím. Výkop utkání je stanoven na sobotu od 15:00 hod.

NK Bravo – 1.FC SLOVÁCKO 1:2 (1:0)
Branky: 90. Šašinka, 95. Daníček (pen)

Sestava 1.FCS: Nguyen – Reinberk (46. Tomič), Hofmann (60. Daníček), Kadlec (46. Břečka), Doski (60. Holzer), Daníček (46. Trávník), Kohút (60. Šašinka), Havlík – Petržela (60. Sinyavskiy), Vecheta (75. Mihálik), Brandner (46. Kim)