Slovácko porazilo v přípravě slovenskou Skalici 3:1

DSC_8662

Slovácko v posledním přípravném zápase před odjezdem na herní soustředěni do Rakouska porazilo slovenskou Skalici 3:1.

První velkou šanci zápasu měli hosté ze Skalice, když po krásné průnikové přihrávce šel hráč senice sám na gólmana Fryštáka, který vyběhnutím snížil střelecký uhel a zakončení šlo mimo tři tyče. 

V 8. minutě však udeřilo na druhé straně. Slovácko si vytvořilo tlak a nejprve Bartoš centroval do vápna, kde se snažil o zakončení Mihálik. Míč se následně dostal ke Kudelovi, který našel volného Marka Havlíka, který parádní střelou otevřel skóre utkání - 1:0.

Utkání se následně odehrávalo spíše ve středu hřiště a gólmani příliš práce neměli. Výjimkou byly dva zákroky Tomáše Fryštáka v závěru prvního poločasu, kdy Skalica hrozila z rychlých brejků. 

Slovácko vstoupilo do druhého poločasu gólově, když si Kim naběhl na dlouhý míč za obranu Skalice, jeho zakončení sice bylo zblokováno, ale Vlasiy Sinyavskiy byl ve správný čas na správném místě, posadil na trávník dva protihráče a zakončil do prázdné brány - 2:0.

Po hodině hry Slovácko vystřídalo a po minutě hry na hřišti zakončoval Filip Vecheta, nicméně s jeho volejem si gólman Skalice poradil. Chvíli na to zakončoval ze střední vzdálenosti Michal trávník, ale jeho rána šla těsně nad. 

Slovácko přidalo třetí branku po pěkné kombinační akci v 87. minutě. Michal Kadlec našel Doskiho, který míč přihrál na Trávníka, jenž z první našel Filipa Vechetu, který chladnokrevně zakončil - 3:0. 

Poslední slovo měli nakonec hráči Skalice, kteří v samotném závěru využili zaváhání obrany Slovácka a Yao nadvakrát překonal Heču - 3:1.

1.FC SLOVÁCKO - MFK Skalica 3:1 (1:0)

Branky:  Havlík, Sinyavskiy, Vecheta

Sestava 1.FCS: Fryšták (60. Heča) - Kalabiška (60. Doski), Onuoha (60. Kadlec), Hofmann (60. Srubek), Bartoš (60. Reinberk), Brandner 75. Kudela), Kim (75. Sinyavskiy), Havlík (60. Trávník), Kudela (60. Daníček), Sinyavskiy (60. Petržela), Mihálik (60. Vecheta)