Jan Baránek a Milan Petržela po zápase s Red Bullem Salzburg

salzburg-hodnoceni

Slovácko a zakončilo herní soustředění v Rakousku vítězně, když v generálce před startem ligy porazilo rakouský Red Bull Salzburg 3:0. Asistent Jan Baránek byl s výsledkem spokojeny, i když upozornil, že rakouský mistr nehrál v plné síle.

„Red Bull nebyl v úplně plné sestavě, měli to rozdělené na dva týmy, ale principy jejich hry tam byly, jako je intenzita hry, presink, výstavba odzadu. My jsme si vyzkoušeli spoustu věcí, určitě nás i prověřili. Samozřejmě mouchy tam nějaké byly, ale to je vždycky a my se je budeme snažit odstranit. Určitě jsme rádi, že jsme generálku zvládli vítězně, navíc 3:0 a s nulou vzadu, chytli se i někteří kluci, takže jenom dobře,“ hodnotil utkání asistent trenéra Jan Baránek, který připustil, že směrem k prvnímu kolu jsou v sestavě nějaké otazníky.

„Sestavu směrem k Českým Budějovicím budeme skládat s ohledem jak na aktuální formu, tak i s ohledem na soupeře. Samozřejmě jsou tam ještě nějaké drobnosti na doladění a věřím, že v neděli to bude vidět,“ dodává Baránek směrem ke startu ligové soutěže.

Spokojený se zápasem, ale i s celým soustředěním, byl i autor druhé branky zápasu Milan Petržela.

„Počasí dnes bylo velmi nepříjemné, ale to je pro oba týmy stejné. Pozitivní je, že jsme vyhráli a nedostali branku, takže určitě podařená generálka. Celkově to tady bylo fajn, měli jsme hezký hotel, tréninkové hřiště, takže celkově to prostředí pro nás bylo nachystané perfektně a neměli jsme si na co ztěžovat. Myslím si, že odjíždíme spokojení a věřím, že na ligu jsme dobře připravení,“ dodává Milan Petržela.