VIDEO: Michal Trávník a Jan Palinek před sobotním zápasem v Jablonci

travnik-michal-budejky

V desátém ligovém kole Slovácko zamíří na Sever Čech, kde se utká s domácím Jabloncem. Po nevydařeném utkání v poháru tak čeká modrobílé další těžké utkání. Před zápasem jsme vyzpovídali záložníka Michala Trávníka a asistenta trenéra Jana Palinka.

„Máme pouhé dva dny na to, abychom se vypořádali s nepodařeným zápasem s Duklou. Jablonec má výsledkovou krizi, které bychom chtěli využít. To, že mají tak málo bodů a ještě nevyhráli, pro nás ale může být i takový velký vykřičník, protože mužstvo mají zkušené a velmi kvalitní,“ varuje v předzápasovém rozhovoru asistent trenéra Jan Palinek.

„Zápas s Duklou je pro nás obrovské zklamání, nezbývá nám nic jiného než se přepnout na ligu a uspět v Jablonci. Mají nový tým, hodně nových hráčů, takže si to sedá, ještě sice nevyhráli, ale očekávám těžké utkání. Je možné, že to bude o jedné brance, musíme zapracovat na defenzivě, včera jsme dostali čtyři branky a na Spartě pět. V Jablonci musíme vycházet ze zabezpečené obrany, jen tak můžeme pomýšlet na vítězný výsledek,“ doplňuje záložník Michal Trávník.