Informace pro fanoušky, kteří se chystají podpořit Slovácko v sobotním zápase na půdě pražské Slavie

slavia-stadion

Pokud se v sobotu 21. října chystáte podpořit Slovácko při zápase 12. ligového kola na půdě Slavie Praha, tak  níže můžete zakoupit vstupenky do sektoru fanoušků Slovácka.

ADRESA STADIONU

U Slavie 1540/2a, Vršovice, 100 00 Praha 10

VSTUPENKY

Prodej vstupenek do sektoru hostů je možný pouze online (i v den zápasu)! U vstupu bude vyvěšen QR kód s přímým odkazem do prodejní aplikaci. Cena vstupenek do sektoru hostí (sektor 120 viz. mapa níže) je 370 Kč. 

Vstupenky si můžete ZAKOUPIT ZDE

PARKOVÁNÍ

Fanoušci, kteří se chystají podpořit Slovácko po vlastní ose, mohou využít parkovací místa v přilehlém obchodním domě Tesco. Návštěvníci centra mají 2 hodiny parkování zdarma, každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 60 Kč.

VSTUP NA STADION

Vstup na stadion do sektoru pro hostující fanoušky je v rohu tribun Františka Pláničky a Františka Veselého (vstup číslo 3) který bude v den utkání otevřen od 17:00 hod. U vstupu je potřeba se prokázat platnou vstupenkou a každý návštěvník musí dodržovat NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD

VÝJEZD S FANKLUBEM

Fanoušci Slovácka na utkání vypravují autobus s Odjezdem z Uherského Hradiště (parkoviště u zimního stadionu) ve 13:00 hod. Cena výjezdu je 400 Kč, při plně obsazeném autobuse pak 300 Kč na osobu! Více informací k autobusovému zájezdu si můžete PŘEČÍST ZDE.