Slovácko pomáhá! Dobročinná aukce dresů Havlíka, Petržely a Kadlece, vynesla 53000 Kč! Vydražit si můžete i dres Petra Reinberka a Vlastimila Daníčka

aukce-pokracuje050124

Stejně jako již mnohokrát v minulosti i v letošním vánočním období Slovácko společně se svými fanoušky pomáhalo. V aukci limitované edici dresů Marka Havlíka, Milana Petržely a Michala Kadlece bylo vybráno 53.000 Kč! Pro zájem fanoušků byly přidány další dva dresy - Petra Reinberka a Vlastimila Daníčka. 

Peníze jdou, stejně jako v předchozích letech na Nadační fond dětské onkologie KRTEK, který se stará o děti a jejich rodiny bojující se zákeřnou rakovinou. I letos kabina přispěla na sbírku Andílek Matýsek a jeho narozeninová sbírka pro KRTKA, kam hráči z kabiny den před posledním ligovým zápasem v roce 2023 v Mladé Boleslavi poslali příspěvek za kabinu.

Do sbírky se samozřejmě můžete zapojit i vy a to libovolným příspěvkem. Navíc na FB stránce FOTBALOVÝ ANDĚL dnes probíhá dražba podepsaného dresu Petra Reinberka a zítra, tedy v sobotu, bude v dražbě rovněž podepsaný dres Vlastimila Daníčka.