Několik stovek fanoušků dorazilo na korunovaci a autogramiádu krále Milana I.

milan_6

Několik stovek fanoušků Slovácka se přišlo podívat na korunovaci krále Milana I. ve Slovácké dědině, kam si příznivci přišli pro podpisy a ve Fanshopu si mohli zakoupit řadu suvenýrů s tématikou 500. odehraného utkání Milana Petržely v nejvyšší české lize.

„Bylo fantastické potkat se s fanoušky. Myslím, že se to povedlo a všichni jsme se naladili na sobotní zápas proti Pardubicím,“ říkal král Milan I., který za pokřiku „Petržela – Petržela“ usedal do připraveného trůnu zaplněné Slovácké dědiny. Společně s ním se do podpisové akce zapojil kapitán Michal Kadlec, Petr Reinberk, Stanislav Hofmann a Jan Kalabiška. „Myslím, že Milanův rekord hned tak někdo nepřekoná,“ říkal s úsměvem Petr Reinberk.

Milan Petržela se stal rekordmanem v počtu zápasů v nejvyšší české lize v listopadu 2021, kdy v utkání se Spartou Praha nastoupil ke svému 437. utkání v samostatné české lize a stal se tak rekordmanem soutěže. Slovácko nastoupilo do utkání ve speciální edici dresů a porazilo Spartu 4:0. O rok později pak překonal Milan další milník, tentokrát zápasem s pořadovým číslem 465 překonal o jeden zápas dosavadní maximum Jaroslava Šilhavého, tehdejšího reprezentačního trenéra, který držel rekord v počtu odehraných zápasů v československé lize. Od té doby jeho rekord každým zápasem narůstá. Tehdy snil o dosažení čísla 500, což se stalo skutečností…

Oslavy budou pokračovat i v sobotu, kdy je na programu ligové utkání 20. kola mezi Slováckem a Pardubicemi. Nenechte si ujít utkání, ve kterém Milan Petržela načne další stovku ligových zápasů.

VSTUPENKY NA UTKÁNÍ S PARDUBICEMI

Online si můžete zakoupit eVstupenku. Zde jsou na výběr dvě možnosti.

HOMEticket: Vstupenka vám dorazí na email, který si doma vytisknete a vezmete s sebou na stadion, kde QR kód přiložíte k turniketu.

MOBIL-ticket: Pro vstup na stadion vám stačí mít vstupenku v mobilu. Po odeslání na email, si vstupenku stáhnete do mobilní aplikace peněženka a QR kód přiložíte k turniketu.

Případně si můžete vstupenky zakoupit na partnerských místech společnosti TICKET PORTÁL

Photo gallery