VIDEO: Michal Kohút a Jan Baránek před sobotním zápasem v Karviné

kohut

Slovácko v sobotu od 15:00 hod. čeká utkání 23. ligového kola na půdě poslední Karviné, kam modrobílí pojedou s cílem prolomit nepříznivý vstup do jarní části soutěže. Před zápasem jsme vyzpovídali záložníka Michala Kohúta a asistenta Jana Baránka.

„Bude to vyrovnané utkání, viděli jsme jejich zápasy se Slavií se Spartou, kdy doma úvod určitě nedají zadarmo nikomu. Bude to o disciplíně, nasazení, intenzitě hry a hlavně nepodlehnout tomu, že to bude nějaká nakopávaná. My po těch třech zápasech musíme zabrat. Celý týden jsme se na to připravovali, jak po psychické, tak i taktické stránce. Věřím, že to zvládneme,“ říká v předzápasovém rozhovoru asistent Jan Baránek.

„Každá porážka nám vadí, už to musíme změnit. Doma jsme dvakrát prohráli a nezvládli jsme ani derby ve Zlíně. Každý zápas je těžký, každý soupeř se dobře připravuje, takže určitě to nebude lehké utkání. Pojedeme v roli favorita a už to musíme zvládnout. Když našim výkonem navážeme na domácí zápas se Spartou a přidáme proměňování šancí, tak si myslím, že se nemáme čeho bát. Věřím, že utkání zvládneme,“ pokračuje Michal Kohút.