Online vstupenky a informace pro fanoušky, kteří se chystají podpořit Slovácko do Teplic

stadion-teplice

Pokud se v sobotu 16. března chystáte podpořit Slovácko při venkovním zápase v Teplicích, tak doporučujeme zakoupit vstupenku online již nyní!

ADRESA STADIONU

Na Stínadlech 2796, 415 01 Teplice 1

PARKOVÁNÍ

Fanoušci, kteří se chystají podpořit Slovácko po vlastní ose, mohou využít parkovací místa v přilehlém Obchodním centru Galerie Teplice, který se nachází 300 metrů od stadionu. Dále pak je možné parkovat u Penny Marketu v ulici Jateční, v ulici U soubu a Lounská, na neplaceném parkovišti Čs. dobrovolců, popř. v ulicích poblíž stadionu. 

VSTUPENKY

V den utkání nebude otevřena pokladna u sektoru hostujících fanoušků, ale kromě internetu si budou moci fanoušci Slovácka koupit vstupenky na pokladně směrem od Kauflandu mezi sektory D a E (viz. obrázek níže). 

Doporučujeme však zakoupit vstupenku předem přes internet - (vstupenky zakoupené v předprodeji navíc zakoupíte se slevou 50 Kč, tedy jen za 150 Kč! V den zápasu se budou vstupenky prodávat za 200 Kč).

Vstupenky si můžete ZAKOUPIT ZDE

VSTUP NA STADION

Vstup na stadion do sektoru pro hostující fanoušky je z východní tribuny v sektoru H. V den utkání bude otevřen 60 minut před výkopem, tedy od 17:00 hod. U vstupu je potřeba se prokázat platnou vstupenkou a každý návštěvník musí dodržovat NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD