Online vstupenky a informace pro fanoušky, kteří se chystají podpořit Slovácko v Liberci

stadionFCSlovan

Pokud se v sobotu 6. dubna chystáte podpořit Slovácko při venkovním zápase v Liberci, tak doporučujeme zakoupit vstupenku za zvýhodněnou cenu online již nyní! Vstupenky si můžete ZAKOUPIT ZDE

ADRESA STADIONU

Stadion U Nisy, Na Hradbách 1300, 460 01 Liberec

PARKOVÁNÍ

Fanoušci, kteří se chystají podpořit Slovácko po vlastní ose, mohou využít parkovací místa na cyklostezce podél Nisy vedoucí ke stadionu - vjezd z ulice Sokolská. Po naplnění kapacity tohoto parkoviště je možné parkovat na volných místech v přilehlých ulicích nebo využít parkovací plochy před prodejnami Kaufland, Penny a Lidl v Pavlovicích. Od těchto parkovišť je vzdálenost na stadion zhruba kilometr, nejlepší cesta je ulicí Norská, kterou se dostanete až k cyklostezce vedoucí k sektoru hostů. (POZOR: hlavní vchod od Dopravního hřiště z ulice Na Hradbách je určen pouze pro domácí - stadion nelze jednoduše obejít a přechod k sektoru hostů okolními cestami trvá 10-15 minut!).

VÝJEZD S FANKLUBEM

FanClub Slovácka na utkání autobusový výjezd nepořádá a doprava je tak po vlastní ose.

VSTUPENKY

Pokladny jsou otevřeny minimálně 2 hodiny před zápasem cena vstupenky je v den utkání 300 Kč. Vstupenky na pokladně lze platit hotově i kartou.

Doporučujeme však zakoupit vstupenku předem přes internet - (vstupenky zakoupené v předprodeji navíc zakoupíte se slevou 50 Kč, tedy jen za 250 Kč! V den zápasu se budou vstupenky prodávat za 300 Kč). Děti do 6 let mají vstup zdarma, jiné slevy nejsou poskytovány. Online vstupenky je lepší mít vytištěné, ale turnikety je obvykle zvládnou načíst i z displeje mobilu.

Vstupenky si můžete ZAKOUPIT ZDE

VSTUP NA STADION

Od vstupu do areálu (po cyklostezce od Sokolské ulice) je hned za pokladnami označená příchodová cesta pro hostující fanoušky, která vede k příslušnému vchodu č.7. (POZOR: hlavní vchod od Dopravního hřiště z ulice Na Hradbách je určen pouze pro domácí - stadion nelze jednoduše obejít a přechod k sektoru hostů okolními cestami trvá 10-15 minut!).

Do domácích sektorů nemusí být vpuštění fanoušci s hostujícími symboly. Pořadatelská služba je může směřovat do sektoru hostů i se vstupenkami na jiné tribuny. U vstupu je potřeba se prokázat platnou vstupenkou a každý návštěvník musí dodržovat NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD