VIDEO: Petr Reinberk a Jan Palinek před sobotním zápasem v Liberci

rambooooo

Slovácko v sobotu zajíždí do Liberce, který v posledním ligovém kole překvapil v Plzni, kde Slovan zvítězil nad domácí Viktorií 3:1. 

„Osobně jsem to vůbec nečekal. Naznačuje to, že Liberec je v herní pohodě, jde vidět, že mají kvalitu a formu. V sobotu nás nečeká rozhodně nic lehkého,“ říká v předzápasovém rozhovoru obránce Petr Reinberk. 

„Nečeká nás jednoduché utkání, samozřejmě bychom si přáli, aby domácí byli po výhře v Plzni na obláčku, na druhou stranu my jsme taky v Plzni vyhráli. Každopádně nás čeká velmi těžké utkání,“ potvrzuje Palinek.

Slovácko čekají dva venkovní zápasy. Po zápase v Liberci zamíří modrobílí do Hradce Králové.

„Po těch zápasech, které nám moc nevyšly, je potřeba zabrat a předvést lepší výkon. V závěru základní části je každý zápas důležitý. Nyní nás čeká Liberec. V první řadě si musíme dát pozor na ofenzivu Slovanu, mají tam šikovné hráče. Také může na domácí platit zabezpečená obrana a musíme ovládnout střed hřiště. Také věřím, že si vypracujeme nějaké šance a ve finále budeme úspěšní,“ dodává Petr Reinberk. Celý rozhovor si můžete pustit ve videu níže.