Hráčky Slovácka zvítězily i v polském Sosnovci

IMG_8326_DxO_DxO

Slovácko si poradilo i s týmem KKS Czarni Sosnowiec a v přípravě zůstává stále neporaženo. Jedinou branku utkání vsítila ve třicáté minutě Aneta Polášková.

Do zápasu hráčky Slovácka vstoupily aktivně a střelu Jany Žufánkové na poslední chvíli zablokovala na roh domácí obránkyně. První poločas další výrazné šance nenabídl, přesto se naše hráčky radovaly, když se po skrumáži prosadila Aneta Polášková. Po změně stran domácí hráčky zvýšily tlak, ale co nezvládla naše obrana, zvládla spolehlivě chytající Radka Bednaříková.

Hodnocení zápasu


Petr Vlachovský: „Po zápase převládají pozitiva - vyhráli jsme, vzadu udrželi čisté konto…Soupeřky hrály hodně tvrdě, proto bylo utkání spíše bojovné než fotbalové. Největším kladem jsou dva návraty po vážných zraněných, Lucka Jelínková a Markéta Klímová se na hřišti objevily po hodně dlouhé pauze.“

KKS Czarni Antrans Sosnowiec – 1.FC Slovácko 0:1

Branky: 30‘ Polášková Aneta

Základní sestava: Bednaříková – Valášková, Janků, Ohlídalová, Trčková, Bláhová, Střížová, Ferencová, Jonášová, Polášková, Žufánková
Náhradnice: Jelínková, Klímová

Příští přípravné střetnutí proti USV Neulengbach, které mělo Slovácko odehrát v sobotu v Kunovicích bylo po dohodě klubů zrušeno. Dalším duelem našeho týmu tedy bude Pohár žen FAČR v Hradci Králové, který je na programu 26. 2. 2023 ve 14 hodin.