Ženy Slovácka znají své soupeře v Lize Mistryň

FCS

Ženy Slovácka se potřetí v řadě představí v prestižní Lize Mistryň. Naše hráčky čeká kvalifikační skupina, která se hraje systémem semifinále a následné finále/zápas o třetí místo. Naším prvním soupeřem bude německý tým Eintracht Frankfurt, který je nástupcem slavného FFC Frankfurt, čtyřnásobného vítěze této soutěže. Ve druhém zápase nás bude čekat někdo z dvojice Juventus Turín/FC Okzhetpes. Kvalifikační skupina se odehraje ve Frankfurtu.

Ohlasy na los
Petr Vlachovský:  “Los nám přisoudil atraktivní skupinu. V prvním utkání nás čeká domácí tým Frankfurt, který skončil na 3.místě s pouze 5 bodovou ztrátou na mistrovský Bayern. Tým je velmi kvalitní, spousta hráček je v reprezentaci Německa, v mužstvu jsou i reprezentantky Polska, Švýcarska a Rakouska. Snad budu mluvit i za holky, že se na utkání moc těšíme. Proti takovému týmu se v soutěžním zápase vážně nehraje každý den, možná jednou za život a pro náš mladý tým to bude skvělá konfrontace. Určitě si nastudujeme i zbylé dva soupeře, abychom věděli, co nás v druhém zápase čeká. Výsledkovým cílem je uhrát historicky první body pro Slovácko v této soutěži.”

Nela Krejčířová:  “Skupina je velice těžká, na druhou stranu soupeři jsou atraktivní, a tak se máme na co těšit. Máme možnost se konfrontovat s týmem jako je Eintracht Frankfurt, bude to pro nás svátek fotbalu a budeme chtít podat co nejlepší týmový výkon. V hloubi duše jsem doufala, že dostaneme opět běloruský Minsk a vrátíme jim porážku z předchozího roku. Budou to pro nás cenné zkušenosti a velký zážitek. V kabině proběhla tipovací soutěž, kdy se zapojily všechny holky včetně realizačního týmu. Přesné složení skupiny uhodla jediná hráčka a to Niki Sedláčková. Já samozřejmě neuhodla ani jeden tým."