Fotbalistky dnes čeká utkání o třetí místo ve skupině Ligy mistryň

375794166_789251223200552_3202745033070050421_n

Fotbalistky Slovácka dnes vstoupí do zápasu o třetí místo ve své skupině 1. kola Ligy mistryň proti týmu WFC Okžetpes. Kazašky podlehly v semifinálovém utkání, hraném ve středu na stadioně Am Brentanobad, hráčkám Juventusu Turín 0:6.

„Dnes nás čeká velká neznámá. Materiálů k našemu dnešnímu soupeři z Kazachstánu není moc, ale jsem přesvědčený, že i to, co máme k dispozici, nám pomohlo k důkladné přípravě na zápas. Soupeř má ve svém středu několik hráček z Afriky, takže nás rozhodně nečeká nic lehkého. My se ale chceme soustředit na naši hru, být aktivní a donutit protihráčky k chybám a pokud možno je potrestat. Na druhou stranu musíme zopakovat pozorný výkon v defenzivě, protože soupeř hraje směrem dopředu hodně jednoduše a spoléhá hlavně na rychlost zahraničních hráček,“ prozrazuje trenér Miroslav Zbořil směrem k podvečernímu utkání a dále dodává: „Na zápas se všichni moc těšíme, bude se hrát na hlavním stadionu Eintrachtu Frankfurtu, což samo o sobě bude obrovskou motivací předvést ten nejlepší kolektivní výkon a uspět. Držte nám palce!“

Utkání Slovácka proti WFC Okžetpes bude hostit frankfurtský fotbalový svatostánek Deutsche Bank Park dnes v 18:30. Všechny důležité informace k duelu naleznete na našich sociálních sítích.