Ženy čeká utkání o průběžné třetí místo se Slovanem Liberec

IMG_2951_DxO_1920_DxO_1200

Druhé utkání v řadě odehrají fotbalistky Slovácka na domácí půdě. Po duelu s Baníkem Ostrava přijede na Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty i Slovan Liberec. Vzájemná utkání se seveřankami dostala pikantnější náboj už v minulé sezóně, kdy oba týmy bojovaly o třetí místo v ligové tabulce, zajišťující účast v prvním kole Ligy mistryň. Nejinak je tomu i v tomto ročníku, takže podpora fanoušků během nedělního zápasu je pro hráčky velmi důležitá. Boj o průběžnou třetí pozici můžete sledovat v neděli od 14 hodin na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti.

„V neděli doma přivítáme Liberec a víme, že to nebude nic snadného. My však chceme odčinit nepřesvědčivý výkon z minulého týdne, předvést daleko zodpovědnější výkon a vrátit se na vítěznou vlnu,“ připomíná trenér Miroslav Zbořil remízu s Baníkem z minulého víkendu. Dělba bodů s Ostravankami byla v tomto ročníku druhou ztrátou, tou první byla zářiová prohra se Slavií Praha. Slovácko má i přes tato klopýtnutí v letošním ročníku bilanci 3-1-1 a je s deseti body na třetí pozici v tabulce. Hostující hráčky z Liberce jsou s bilancí 3-0-2 čtvrté, přičemž mají na kontě devět bodů, když v úvodních pěti kolech přehrály Lokomotivu, Pardubice a Plzeň, naopak nestačily na pražskou Spartu a Slavii.

Kouč Slovácka si je vědom kvality týmu z pod Ještědu: „Víme, jak náročné zápasy s Libercem jsou, v minulé sezóně to bylo výsledkově zhruba vyrovnané. Soupeř má mladý tým složený převážně z bývalých a současných mládežnických reprezentantek. Nic lehkého nás nečeká, ale víme, co musíme zlepšit, abychom měli šanci uspět. Věřím, že to holky ukážou v neděli na hřišti a na konci zápasu to budeme my, kdo se bude radovat,“ dodává Miroslav Zbořil a závěrem zve do hlediště diváky: „Budeme potřebovat naše skvělé fanoušky. Tímto všechny zvu a doufám, že dorazí v hojném počtu a poženou holky za vítězstvím.“

Přijďte tedy fandit i vy! Utkání se Slovanem Liberec začíná v neděli ve 14 hodin na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty.

Duel bude živě streamovat i FAČR na svém YouTubovém kanálu, ale my vás všechny budeme potřebovat v hledišti!