Víkendové výsledky mládežnických celků

kpw5hdv67bz6fhr.jpg

U19 - Líšeň 1:0 (0:0). Onuahu

Na utkání bylo znát, že se jedná o první zápas zimní přípravy, takže se objevovalo hodně nepřesností na obou stranách a na hráčích šla vidět únava z těžkých tréninků. I přestože domácí v prvním poločase kontrolovali hru, tak se dostali pouze do pár šancí, které ale neproměnili. Trenér D.Pěnička: V poločase jsme si vysvětlili určité systémové věci a po prostřídání se naše hra zvedla. Dostali jsme se i do více šancí, nicméně se nám podařilo proměnit pouze jednu z nich. Hlavním účelem utkání však bylo rovnoměrně rozložit zápasové zatížení na všechny hráče. Z tohoto ohledu utkání splnilo svůj účel a jsme rádi, že se nám povedlo zvítězit.

Opava - U18 2:0 (0:0)

Celý zápas byla domácí Opava lepším týmem. První poločas se svěřenci trenéra Hlahůlka ještě ubránili, ve druhé již Opava dvakrát udeřila. Měřítko s domácími snesli hráči Zavadil, Gabryš a Králík.

U17 - Líšeň 5:0 (3:0). Kolařík, Hána, Poulík, Kosek, Vrána.

První zápas v přípravě proti Líšni jsme zvládli slušně. V určitých fázích hry chybělo více sehranosti, pochvala jak za individuální, tak týmový výkon. Pozitivně nás překvapili i někteří testovaní hráči.

U16 - Sigma Olomouc 0:1 (0:0)

Vyrovnaný zápas rozhodla větší produktivita hráčů Sigmy. Domácí se na výbornou Sigmu dokázali vytáhnout a kdyby Hanák proměnil v první půli svoji velkou šanci, mohli jít do vedení. Nestalo se a tak udeřili ve druhé půli hosté a tím také rozhodli o svém konečném vítězství.