Slovácko zvítězilo nad Plzní 2:0

slovacko-plzen
Slovácko Slovácko
2 : 0
Viktoria Plzeň Viktoria Plzeň

Statistiky zápasu

Góly

26. Vlastimil Daníček – Slovácko

63. Milan Petržela – Slovácko

Yellow cards

32. Lukáš Hejda – Viktoria Plzeň

36. Petr Reinberk – Slovácko

43. Michal Kohút – Slovácko

74. Milan Havel – Viktoria Plzeň

Home team line-up – Slovácko

Filip Nguyen, Petr Reinberk, Stanislav Hofmann, Michal Kadlec, Merchas Doski (90. Vlasiy Sinyavskiy), Vlastimil Daníček, Marek Havlík, Milan Petržela (75. Patrik Brandner), Michal Kohút (83. Tomáš Břečka), Jan Kalabiška, Filip Vecheta (75. Ondřej Šašinka)

Opponent team line-up – Viktoria Plzeň

Jindřich Staněk, Milan Havel, Lukáš Hejda, Luděk Pernica, Vaclav Jemelka (46. John Mosquera), Pavel Bucha, Roman Květ, Jan Kopic (71. Erik Jirka), Matěj Vydra (55. Rafiu Durosinmi), Jan Sýkora (71. Adam Vlkanova), Tomáš Chorý

Progress of the match


Slovácko proti Plzni vstřelilo jeden gól v každém poločase a zvítězilo. První branku vstřelil Daníček, po přestávce pojistil vítězství gólem Petržela.

Obě mužstva vstoupila do utkání aktivně. První šanci mělo po zaváhání Kopice Slovácko. Kalabiška obral soupeře a vyslal před branku Vechetu, který se ovšem k zakončení nedostal.

Vecheta se pak dostal ke střele zpoza vápna, tvrdou ránu pod břevno vytáhl Staněk mimo. Reiberk po rohu poslal míč hlavou na břevno.

Skóre po necelé půlhodině otevřel Vlastimil Daníček, ke kterému se odrazila střela Vechety a z voleje poslal míč za Staňkova záda.

Před pauzou pálil Kopic, jehož pokus vyrazil pohotový Nguyen. Polovinu utkání zakončil bodlem proti brance Plzně Daníček.

Slovácko ve druhé půli pokračovalo v aktivní hře a dobrém výkonu, kdy vysoko napadalo rozehrávku soupeře.

Tlak nepřinášel velké šance, ale hned první velký závar se povedlo v 63. minutě zužitkovat Milanu Petrželovi. Ten dostal míč do strany, pronikl do vápna a střelou na bližší tyč prostřelil Staňka.

Brzo mohl snížit střídající Jirka, ale v obrovské šanci minul branku. Velké šance v závěru utkání k vidění nebyly. Slovácko ubránilo výsledek a připisuje si do tabulky velmi cenné tři body.

Photogallery – 1.FC SLOVÁCKO - FC Viktoria Plzeň 2:0