Slovácko prohrálo s Bohemkou, v poháru končí

3B4C0C6C-2D0F-42E0-8513-B2487263104F
Slovácko Slovácko
1 : 2
Bohemians 1905 Bohemians 1905

Statistiky zápasu

Góly

23. Aleš Čermák – Bohemians 1905

41. Lukáš Hůlka – Bohemians 1905

90. Stanislav Hofmann – Slovácko

Yellow cards

55. Tomáš Břečka – Slovácko

55. Adam Jánoš – Bohemians 1905

69. Petr Reinberk – Slovácko

75. Martin Jedlička – Bohemians 1905

Progress of the match

Naši hráči loňskou pohárovou jízdu nezopakují, s Bohemians prohráli 1:2. V první půli šli do vedení hosté po brankách Čermáka a Hůlky. Modro-bílým se povedlo snížit díky Hofmannovi, ale vyrovnat se nepodařilo.

Utkání před velmi dobrou kulisou začalo zostra. Slovácko se hned dostávalo k zakončení a vytěžilo roh. Hosté ovšem několik úvodních náznaků přestáli.

Naopak po nenápadném centru ze strany se k zakončení na vzdálenější tyči dostal hostující Kadlec a těsně minul. 

Po nedomluvě mezi Nguyenem a obranou poslal hosty dorážkou odraženého míče do vedení Aleš Čermák.

Slovácko hrálo hodně s míčem, ale Jedlička příliš mnoho práce neměl. Několikrát zakončoval Kohút, ale minul branku. Ze standardky zpoza vápna poslal Petržela míč mimo, stejně jako před pauzou přestřelil Havlík.

Naopak z rohového kopu se do poločasu prosadil hostující Lukáš Hůlka a Bohemians si do druhého poločasu odnesli náskok 2:0.

To bylo určující pro druhý poločas, ve kterém se Slovácko hnalo za vyrovnáním. První závar ovšem vyřešil Jedlička, který si poradil s hlavičkou Kohúta.

O pár minut později se povedla kombinace na levé straně a do vápna šel centr, který na malém vápně mohl uklízet Vecheta, jenže trefil padající obránce.

Následně měl šanci Hofmann, který se na posledních dvacet minut vysunul pomáhat s útočením na hrot. Střela zevnitř vápna ovšem mířila těsně mimo. 

Až v nastaveném čase se povedlo dostat modro-bílým na rozdíl jedné branky. Siňavskij poslal centr z pravé strany a Stanislav Hofmann poslal míč do sítě. Naši hráči si připravili ještě jednu šanci, ale Reinberk ve velké šanci nevyrovnal.