Slovácko veze z Jablonce bod, trefil se Kalabiška

DSC_3644
Jablonec Jablonec
1 : 1
Slovácko Slovácko

Statistiky zápasu

Góly

37. Jan Kalabiška – Slovácko

47. Tomáš Hübschman – Jablonec

Yellow cards

64. Jan Král – Jablonec

67. Vladimir Jovovic – Jablonec

Home team line-up – Jablonec

Jan Hanuš, Daniel Souček, Jan Král, Jakub Martinec, Pavel Šulc, Matěj Polidar, Tomáš Hübschman, Jakub Považanec, Vladimir Jovovic (86. Davis Ikaunieks), Jan Chramosta (90. Vojtěch Patrák), Václav Sejk

Opponent team line-up – Slovácko

Filip Nguyen, Stanislav Hofmann, Michal Kadlec, Petr Reinberk, Vlasiy Sinyavskiy, Vlastimil Daníček, Marek Havlík, Michal Trávník, Merchas Doski (29. Jan Kalabiška), Ondřej Mihálik (76. Pavel Juroška), Ondřej Šašinka (76. Filip Vecheta)

Progress of the match

Slovácko remizovalo v dohrávce 23. kola s Jabloncem 1:1. V prvním poločase zvonily tyče jablonecké branky, nakonec ale gól vstřelil brzy střídající Kalabiška. Jenže hned po přestávce srovnal domácí Hübschman. 

Lépe začali domácí, když Jovovič vyslal před brankáře Chramostu, ale Nguyen zasáhl. Následně z otočky pálil Hübschman, ale opět se vytáhl náš gólman. Poprvé konstrukci branky trefil po necelých dvaceti minutách hry hlavou Šašinka po centru Havlíka.

Následně Slovácko bylo aktivnější a malinko přehrávalo domácí, jenže šancí bylo k vidění pomálu. Až ve 37. minutě centr z pravé strany doplachtil až k Janu Kalabiškovi, který přesnou střelou na bližší tyč prostřelil Hanuše. 

Před pauzou ještě po akce opět zprava znovu zakončoval Kalabiška, ale i jeho střela podobně jako Šašinkova skončila na levé tyči. 

Bohužel pro Slovácko vedení po poločase nevydrželo déle než minutu. Jablonec zakombinoval okolo vápna a Tomáš Hübschman obstřelem usadil míč k tyči. Modro-bílí zahrozili ze standardky, když Havlíkův centr hlavičkoval Mihálik mimo.

Největší šanci vrátit tři body na Moravu měl chvíli před koncem Reinberk. Zahrál standardku zpoza vápna a Hanuš stěží vytáhl jeho míč na břevno. Míč ještě poskakoval po brankové čáře, ale gól z toho nebyl. Utkání tak skončilo remízou 1:1.