Slovácko se Spartou doma opět remizovalo

ND5_5842

Slovácko ve 4. kole nadstavby remizovalo doma se Spartou. Utkání totiž branku nenabídlo ani na jedné straně.

Utkání začalo v za kulisy blesků a hromů, ke kterým se brzy přidal hustý déšť. První vzrušení přinesl roh Sparty, po kterém se už už hnal na branku hostů Juroška, kterého za žlutou kartu v poslední chvíli zastavil Karabec. 

Za houstnoucího deště houstla i atmosféra na hřišti, když rozhodčí pustil několik sporných zákroků bez povšimnutí. Další únik vedl přibližně po půlhodině hry znovu Juroška a za dres jej stáhl Mejdr v hraniční situaci, ale také viděl jen žlutou kartu. O chvíli později trefil loktem do hlavy Kima, což si vyžádalo ošetření, nikoliv však kartu jakékoli barvy.

V závěru poločasu zahrával roh Havlík a míč se odrazil k Brandnerovi, který měl před sebou hradbu těl, kterou ovšem neprostřelil. Do šaten tak šly týmy za bezbrankového stavu.

Nguyena prověřil po necelé hodině přízemním pokusem Minčev, ale brankář Slovácka zvládl zasáhnout. O pár minutek později se do vápna prodral náš Juroška a po kontaktu se soupeřem upadl, ale penalta se nepískala. Po rohu pálil stejný hráč ze střední vzdálenosti mimo. 

Do vápna se hezky dostal Sinjavskij, když vykoupal bránícího Sörensena, ale centr spoluhráče nenašel. V závěru zápasu nízký Hofmannův centr nepřekvapil brankáře Kováře. Tvrdě pálil Šimko z voleje, ale přímo tam, kde byl hostující gólman.