Slovácko s Baníkem remizovalo bez branek

IMG_4637
Baník Ostrava Baník Ostrava
0 : 0
Slovácko Slovácko

Statistiky zápasu

Yellow cards

4. Enea Bitri – Baník Ostrava

34. Jiří Boula – Baník Ostrava

Red cards

80. Enea Bitri – Baník Ostrava

Home team line-up – Baník Ostrava

Jiří Letáček, Gigli Ndefe, Enea Bitri, David Lischka, Patrick Kpozo (70. Eldar Sehic), Jiří Boula, Daniel Tetour, Abdoullahi Tanko, Matěj Šín (70. Filip Kaloč), Ewerton, (82. Filip Blažek), Filip Kubala

Opponent team line-up – Slovácko

Milan Heča, Petr Reinberk, Vlastimil Daníček, Michal Kadlec, Vlasiy Sinyavskiy, Marek Havlík, Michal Trávník (75. Pavel Juroška), Milan Petržela (65. Matěj Valenta), Seung-Bin Kim (59. Ondřej Mihálik), Daniel Holzer (75. Merchas Doski), Filip Vecheta (58. Rigino Cicilia)

Progress of the match

Modro-bílí ve druhém ligovém kole přivezli jeden bod z Ostravy. Slovácko nevyužilo velké šance v prvním poločase ani krátkou přesilovku v závěru druhé půle. Utkání skončilo bez branek.

Hned v úvodní minutě se podařilo Kimovi šikovně vysunout do šance Vechetu, který ale v dobré pozici přestřelil. O pár minut později pálil tvrdě Havlík a Letáček jeho pokus zpoza vápna tak tak vytáhl.

Festival nevyužitých šancí pokračoval, když v 10. minutě dostal míč Kim a jen těsně minul bližší tyč. Mimo pálil o chvíli později Petržela.


Ostrava zahrozila až po necelé půlhodině, ale stejně jako hráči Slovácka minul. Závěrečné minuty před pauzou vypadaly přece jen lépe pro domácí, ale Heča zůstal nepřekonán. 

Po pauze se prosadil Tanko, ale naštěstí pro náš tým z ofsajdu, který odhalil VAR. Ve druhém poločase se hra hodně kouskovala a šancí ubylo.

Znovu bylo živěji až v poslední desetiminutovce, kdy Bitri hasil obrovskou šanci Slovácka faulem za červenou kartu a následná standardka Havlíka jen těsně minula.

V nastaveném čase ještě hlavičkoval v dobré pozici Siňavskij, ale ani jeho pokus nebyl přesný. Slovácko si tak po remíze 0:0 připisuje do tabulky bod.