Slovácko remizovalo s Hradcem bez gólů

fcslovacko
Slovácko Slovácko
0 : 0
Hradec Králové Hradec Králové

Statistiky zápasu

Yellow cards

88. Filip Čihák – Hradec Králové

90. Pavol Bajza – Hradec Králové

90. Daniel Vašulín – Hradec Králové

Home team line-up – Slovácko

Tomáš Fryšták, Petr Reinberk, Stanislav Hofmann, Michal Kadlec, Jan Kalabiška (86. Ondřej Mihálik), Milan Petržela (69. Pavel Juroška), Vlastimil Daníček, Marek Havlík, Michal Trávník (69. Merchas Doski), Daniel Holzer (46. Seung-Bin Kim), Rigino Cicilia

Opponent team line-up – Hradec Králové

Pavol Bajza, Jakub Klíma, Filip Čihák, František Čech, Lukáš Čmelík (90. Petr Pudhorocký), Jakub Kučera, Petr Kodeš, Daniel Horák, Petr Julis (83. Štěpán Harazim), Václav Pilař (90. Ondřej Šašinka), Daniel Hais (65. Daniel Vašulín)

Progress of the match

Slovácko bere z domácího utkání s Hradcem Králové bod za remízu. Velký tlak ve druhém poločase se nepodařilo přetavit v branku, a tak se soupeři o body dělí.

Slovácko začalo proti Hradci v příjemném podzimním počasí aktivně, ale první náznaky šancí se rozplynuly v území před šestnáctkou. Následně se na chvíli osmělili Východočeši, ale jejich snahy naše obrana včas a spolehlivě hasila.

Ráz prvního poločasu se měnil okolo dvacáté minuty, kdy se iniciativa vrátila na naše kopačky. Do velké šance vyslal Cicilia Kalabišku, ale jeho pokus mířil mimo branku. V závěru první půle ještě Slovácko přidalo na obrátkách a uzamklo Hradec na jeho polovině, jenže o jedinou střelu se pokusil Holzer, jehož pokus zblokovala obrana.

Po přestávce pokračovalo Slovácko v útočení, ale paradoxně to byli hosté, kdo zahrozil, když se ke střele dostal Čmelík, který ale přestřelil. Následně bylo před brankářem Bajzou hodně živo. Pokus Jurošky nejdřív zblokovala po rohu obrana, Daníček o několik desítek vteřin později nezužitkoval velkou šanci ve vápně. 

Čtvrt hodiny před koncem utekl hostující obraně Juroška a sám tváří v tvář Bajzovi neuspěl, trefil brankáře Hradce. Stejný hráč jen vinou špatného zpracování neuspěl o několik minut později. V závěrečných minutách už Hradec hodně kouskoval hru a bylo obtížné vyvinout soustavný tlak.

Ani ve čtyřminutovém nastavení se Slovácko neprosadilo a bere ze druhého domácího utkání v řadě bod za remízu.