Slovácko z Teplic veze bod, trefil se Juroška

DSC_0897
Teplice Teplice
1 : 1
Slovácko Slovácko

Statistiky zápasu

Góly

11. Pavel Juroška – Slovácko

12. Daniel Fila – Teplice

Yellow cards

17. Lukáš Mareček – Teplice

33. Albert Labík – Teplice

34. Patrik Blahút – Slovácko

74. Michal Bílek – Teplice

90. Petr Reinberk – Slovácko

Home team line-up – Teplice

Richard Ludha, Michal Bílek (85. Josef Švanda), Jan Knapík (46. Marek Beranek), Štěpán Chaloupek, Ondřej Kričfaluši, Albert Labík, Robert Jukl (62. Jakub Křišťan), Lukáš Mareček, Daniel Trubač, Daniel Fila, Mohamed Yasser (75. Roman Čerepkai)

Opponent team line-up – Slovácko

Milan Heča, Patrik Blahút (83. Michal Kohút), Stanislav Hofmann, Jan Kalabiška, Merchas Doski, Michal Trávník (87. Petr Reinberk), Vlastimil Daníček, Marek Havlík, Milan Petržela (69. Vlasiy Sinyavskiy), Filip Vecheta (87. Ondřej Mihálik), Pavel Juroška (83. Marko Kvasina)

Progress of the match

Utkání na Stínadlech rozhodla krátká sekvence v prvním poločase, během které padly obě branky utkání. Nejdříve se prosadil Juroška, ale domácí rychle odpověděli gólem Fily.

V posledním kole před reprezentační přestávkou po úvodním oťukávání jako první hrozily Teplice, ale Filovu střelu obrana srazila. 

Šance se ale rychle začaly načítat na obou stranách.

Slovácko šlo do vedení, když Havlíkův nákop doběhl Pavel Juroška a prostřelil brankáře Ludhu. Jenže vedení vydrželo jen minutu, když srovnal střelou z úhlu Daniel Fila.

Po necelé pulhodině hry hrozil Bílek, ale obrana Slovácka zvládla zasáhnout. Těsně před pauzou mohl vrátit vedení Slovácku Daníček, ale na poslední chvíli zasáhl domácí brankář. 

Po pauze se hra uklidnila a šancí na nějakou dobu ubylo. Pak zahrozil Trubač, ale Slovácko kontrovalo obrovskou šancí Blhúta po přihrávce od Petržely, ale brankář Teplic zasáhl včas.

Slovácko si zkomplikovalo cestu k bodům penaltou 10 minut před koncem, ale Heča vychytal Filovi skvělým zákrokem penaltu. V závěru utkání měli převahu domácí a obrana musela řešit několik ošemetných situací.

Všechny ovšem vyřešila a na Moravu putuje bod.