Reprezentace žen zahájí v pátek kvalifikaci proti Dánsku na stadionu v Uherském Hradišti. Zajistěte si vstupenky online

reprezen

Češky v pátek vyzvou v Uherském Hradišti Dánsko, v úterý pak v Burgosu úřadující mistryně světa ze Španělska. Reprezentantkám tak začne období zápasů s velmi silnými soupeři. V rámci kvalifikační skupiny nastoupí také proti Belgii a do července odehrají celkově šest zápasů, které rozhodnou o tom, zda postoupí přímo na EURO a nebo zda budou muset na podzim hrát ještě baráž.

Vstupenky v ceně 100 Kč můžete zakoupit na prodejních místech společnosti Ticketportal a nebo ONLINE ZDE

„Na první zápasy kvalifikace se moc těším, protože je to pro nás šance, jak se dostat na EURO. Přípravné zápasy moc nemusím a o to větší radost mám z toho, že teď již startuje kvalifikace. Na úvod nás čeká Dánsko, což by mohl být soupeř, který by nám mohl vyhovovat. Věřím tomu, že se na ně dobře připravíme a že získáme tři body,“ řekla kapitánka týmu Klára Cahynová po prvním tréninku českých reprezentantek.

V pátek 5. dubna se na Městském fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti odehraje od 18 hodin kvalifikační utkání proti Dánsku.

Fotbalová asociace České republiky nabízí organizovaným skupinám možnost vyrazit na zápas zdarma. Více informací o akci pro kluby, školy a školská zařízení je k dispozici na webu Fotbalové asociace České republiky www.fotbal.cz. Klasické vstupenky pro fanoušky jsou v prodeji v síti Ticketportal.

Páteční zápas odvysílá přímým přenosem sportovní kanál ČT sport, přenos poběží také online na webu České televize.