Přejeme všem našim fanouškům a podporovatelům vše nejlepší do roku 2022!

ket8tvzhewal4r

Všem našim fanouškům a obchodním partnerům děkujeme za podporu v roce 2021, který byl nejúspěšnějším rokem v celé klubové historii slováckého fotbalu, když se Slovácko umístilo poprvé v historii na 4. místě ligové tabulky a Městský fotbalový stadion díky tomu okusil předkolo Evropské konferenční ligy. Velkého úspěchu dosáhl i ženský tým Slovácka, který zakončil ligový ročník na třetím místě a ženy vyrazily na předkolo Ligy mistrů do Švédska.

I druhá polovina roku 2021 byla pro Slovácko úspěšná a tým mužů přezimuje opět na 4. místě ligové tabulky. Vrcholem podzimu pak bylo vítězství 4:0 nad pražskou Spartou, ve kterém Milan Petržela překonal rekord v počtu odehraných zápasů v samostatné české lize a aplaudoval mu u toho vyprodaný stadion. I ženy Slovácka navazují na umístění z léta a v ligové tabulce jim patří 3. příčka.

Věříme, že i v nadcházejícím roce se nám podaří navázat na úspěchy z roku letošního a snad se co nejdříve budeme potkávat na stadionech pokud možno bez jakýchkoliv omezení.

PF 2022

sd8nojq82wtal4r