Filip Nguyen definitivně hráčem 1.FC SLOVÁCKO

nguyen240622

Slovácko uplatnilo opci na Filipa Nguyena, který se tak po ročním hostování ze Slovanu Liberec stal definitivně kmenovým hráčem 1.FC Slovácko.

Filip Nguyen přišel na Slovácko před rokem a hned po svém příchodu se zabydlel mezi třemi tyčemi. V dresu Slovácka odchytal 26 ligových zápasů, ve kterých vychytal 8 čistých kont. Se Slováckem, kromě 4. místa v lize dosáhl rovněž na zisk ligového poháru. Nyní s klubem podepsal smlouvu do 31.12.2024.

„Filip v předchozí sezóně potvrdil to, co jsme od jeho příchodu očekávali. Jedná se o spolehlivého gólmana a my věříme, že bude našim základním kamenem i v nadcházející sezóně, ve které bychom se rádi probojovali do další fáze evropských pohárů,“ říká sportovní ředitel Slovácka Veliče Šumulikoski.

“Jsem rád, že Slovácko mělo zájem uplatnit opci a mohu zde pokračovat, protože jsem tady spokojený jak fotbalově, tak i po lidské stránce. Věřím, že tato sezóna bude ještě úspěšnější a povede se nám probojovat do nějaké skupiny v evropské soutěži,” dodává Filip Nguyen.