Slovácko remizovalo doma s Partizanem po gólových hodech 3:3

0D962E0D-A12C-4E57-97D2-E70815DA29A3

Poločasy jako den a noc charakterizují první utkání Slovácka v základní skupině Konferenční ligy. Fantastické utkání skončilo atraktivním výsledkem 3:3, i když Slovácko mělo už téměř v kapse vítězství.

Po krátké oťukávací pasáži si Slovácko vytvořilo dobrou kombinační hrou tlak, který rychle využilo. Ke střele před vápnem se dostal Jan Kalabiška a obstřelem poslal míč přesně za háčky. Po krátké odmlce, se dostali modro-bílí do šance znovu. Centr z levé strany hlavičkoval společně s obráncem Holzer a o kousek se k dorážce nedostal Kozák. 

Domácí nepolevili, přesto ale se našla zdánlivá skulina v obraně, kdy Partizan dostal míč do sítě. Rozhodčí ale správně odhalil úspěšnou ofsajdovou past domácích. 

Ve 20. minutě rozjásal domácí fanoušky podruhé Honza Kalabiška. Po krátkém rohu hlavičkoval Hofmann a míč odražený od tyče dorazil právě krajní hráč Slovácka. O chvíli později hostující Belič tvrdě zajel Reinberka a od irského rozhodčího viděl rovnou červenou kartu.

Slovácko mohlo vedení zvýšit. Nejdřív Holzerův míč našel Mihálika, který ale nasměroval hlavičku mimo. Chvíli před poločasem Havlík šajtlí našel Reinberka, který poslal prudký pas na Kozáka, před kterým bránící Saničanin odvrátil na roh. 

Prožili jsme si krutý vstup do druhého poločasu. Nejdřív z odraženého míče po rohu skóroval Fousseni Diabaté. Odpovědět mohl rychle Holzer, ale mířil těsně mimo. Bohužel pro Slovácko přišel další gól. Opět jej vstřelil Fousseni Diabaté, kterému bohužel pomohla teč bránícího Hofmanna.

Čtvrthodinu hrůzy završil třetí gól v síti Nguyena, když se k odraženému míči dostal Ricardo Gomes a z voleje prostřelil našeho brankáře. Na dlouho se Slovácko odmlčelo a pomohla mu až střídání. Hrozby ze standardních situací ovšem přinesly ovoce, když se v 83. minutě nejrychleji zorientoval ve vápně Libor Kozák a vyrovnal.

Slovácko zahrávalo velké množství standardek v posledních minutách, ale zúročit je nedokázalo. V poslední velké šanci hlavičkoval Hofmann těsně nad.