Z Mladé Boleslavi veze Slovácko bod, gól vstřelil Doski

bolka new
Mladá Boleslav Mladá Boleslav
1 : 1
Slovácko Slovácko

Statistiky zápasu

Góly

45. Merchas Doski – Slovácko

90. Ladislav Krobot – Mladá Boleslav

Yellow cards

51. Vlasiy Sinyavskiy – Slovácko

57. Lukáš Mašek – Mladá Boleslav

77. Ondřej Karafiát – Mladá Boleslav

Home team line-up – Mladá Boleslav

Jan Šeda, Marek Suchý, Ondřej Karafiát, David Šimek, Ubong Moses Ekpai (67. Ladislav Krobot), Marek Matějovský, Daniel Mareček (85. Jiří Skalák), Jakub Fulnek, Lukáš Mašek (62. Samuel Dancák), David Pech, Tomáš Ladra (85. Patrik Žitný)

Opponent team line-up – Slovácko

Tomáš Fryšták, Merchas Doski, Stanislav Hofmann, Patrik Šimko, Vlasiy Sinyavskiy (90. Michal Kadlec), Vlastimil Daníček, Vladislav Ljovin, Daniel Holzer (56. Petr Reinberk), Michal Trávník (57. Marek Havlík), Filip Vecheta (69. Ondřej Mihálik), Patrik Brandner (69. Milan Petržela)

Progress of the match

Slovácko potřetí v řadě remizovalo. K bodu se Slavií a nerozhodnému výsledku s Partizanem v týdnu přidalo v neděli výsledek 1:1 s Mladou Boleslaví. Naši hráči opět vedli, ale podobně jako v předchozích utkáních nedokázali vedení udržet do závěrečného hvizdu. 

Modro-bílí nezačali v Mladé Boleslavi ideálně. Do velké šance se dostal před Fryštákem Ladra, ale branku minul. Slovácko si toto varování vzalo k srdci a pokračovalo už koncentrovaněji. Naopak to byli naši hráči, kdo začal tvořit hru a postupně si vypracovávat tlak.

Slovácko se snažilo propracovávat do šancí po křídlech, jak Doski, tak Siňavskij byli oba velmi aktivní a zaměstnávali obranu soupeře. K dispozici bylo také několik standardních situací, ale ty boleslavská obrana dokázala odvrátit.

Dlouhými míči od stoperů se dařilo Slovácku trhat obranu soupeře, ale k ohrožení Šedovy branky se útočící hráči příliš nedostávali. Nakonec se ovšem do poločasu přece jen prosadili. Po standardní situaci Brandner přistrčil míč Merchasi Doskimu, který z voleje trefil protější roh soupeřovy branky, podobně jako proti Slavii.

Ve druhé půli se domácí vytrvale snažili o vyrovnání, ale Slovácko bránilo pozorně. Po šancích Šimka s Ladrou se zaskvěl dobrými zákroky Fryšták. Postupně trenér Svědík prostřídával hráče na hřišti a modro-bílí více hrozili z protiútoků, chyběla jim ovšem přesnost v zakončení.

Když už mohl spěchat na brankáře Šedu Petržela, byl nevybíravě zastaven Karafiátem. Domácí vystupňovali tlak ke konci utkání a v nastaveném čase vyrovnal boleslavský Ladislav Krobot. Slovácko nemělo už čas na vyrovnání odpovědět, a tak ze Středočeského kraje veze bod.