Zápas v Kolíně hodnotili oba střelci Kalabiška a Petržela. Na body jsme měli, shodli se

petrzela

Krásný zápas odehrálo Slovácko v Kolíně, i když nakonec si žádný bod neodvezlo. Utkání hodnotili po jeho skončení oba střelci Jan Kalabiška a Milan Petržela.

"Na šance ze hry jsme vyhráli první poločas, ale bohužel nám dali dva góly ze standardek a pak se to blbě otáčí," shrnul to nejdůležitější Petržela.

"Dalo se s nimi hrát, bohužel jsme dostali dva góly. Ve druhém poločase jsme byli lepší. Chtěli jsme na ně vlétnout tak jako na nás doma vlétl Partizan. Vyrovnali jsme, ale pak přišla jejich penalta. Jsem zklamaný, protože jsme si mohli dovézt alespoň bod," mrzelo střelce prvního gólu Slovácka Kalabišku. 

Ten se vrátil i k momentu, kdy mu bránící hráč vyzul ve vápně kopačku. Penalta nepřišla a v těžkém souboji se mu nepodařilo zakončit tak, aby prostřelil brankáře Schwäbeho. "Je to škoda, že tu není video. Nechápu, že to rozhodčí neviděl," byl naštvaný.

Milan Petržela se vracel ke vstřelenému gólu. Podle statistik by měl být nyní nejstarším střelcem v krátké historii Evropské konferenční ligy. "Říkal jsem si, že ještě nejsem tak starý," smál se. "Nádherný pocit. Ve chvíli, kdy jsme vyrovnali, tak nám to vlilo krev do žil. Kdybychom to udrželi na stavu 2:2 ještě trochu déle, tak bychom gól i přidali," zhodnotil.

Slovácko už v neděli čeká doma Jablonec v ligovém utkání. Pak přijde repre pauza, během které si kádr modro-bílých odpočine po náročných anglických týdnech.

Photogallery – UECL: 1.FC Köln - 1.FC SLOVÁCKO 4:2