Další výhru vystřelila střídající Krejčířová!

libslo

Třetí utkání letošní sezony a ženy Slovácka zůstávají nadále stoprocentní. Ač se opakují podobné scénáře z prvních utkání, misku vah dokážou naše hráčky vždy zlomit na naši stranu a ve středečním utkání bereme z hřiště Liberce, které se hrálo v Hrádku nad Nisou, všechny tři body po vítězné brance Nely Krejčířové.

Na severu Čech v dohrávce prvního kola vyšel Slovácku úvod utkání a po samostatné akci rozvlnila domácí síť v 17. minutě Sabina Střížová. 0:1!

Další vyložené šance se fotbalistkám Slovácka proměnit nepodařilo, a tak na úvod druhé půle začal trestat domácí tým. Již ve 47. minutě skórovala liberecká Křivská a srovnala na 1:1!

Šance na vítězství měla obě mužstva, ale zůstaly neproměněny. To změnila až v 77. minutě Nela Krejčířová, která se prosadila po centru Sedláčkové.

Velmi bojovný zápas už následné skóre nezměnil, a tak zůstává tým Slovácko nadále bez porážky v aktuální sezoně. Další utkání v nabitém programu čeká naše mužstvo v sobotu proti Baníku Ostrava.

 

Hodnocení trenéra Petra Vlachovského:

 Třetí zápas v sezóně a třetí stejný scénář. Vyšel nám vstup do zápasu a rychlost našich útočných hráček na soupeřky platila. Naše dvě úvodní šance měly skončit brankou, ale je zde to naše ale… Přesto jsme se po individuální akci Střížové prosadili a bylo to 0:1. Do konce poločasu měl každý tým po jedné šanci. 

Po změně stran jsme brzy inkasovali a zápas se bohužel změnil ve fotbalovou válku. Opět se zápas rozhodl v samém závěru a opět ho rozhodly střídající hráčky. Sedláčková dobře nacentrovala a Krejčířová zakončila. Závěr byl hodně hektický se šancemi na obou stranách.

 1. fotbalová liga, 1. Kola, Hrádek nad Nisou

 FC SLOVAN LIBEREC – 1. FC SLOVÁCKO 1:2 (0:1)

Branky: 47. Křivská - 17. Střížová, 77. Krejčířová

 Slovácko: Bednaříková - Valášková (73. Sedláčková), Bláhová (83. Janků), Jelínková, Pěčková - Bicknell, Bielikova (62. Krejčířová), Janíková - Střížová, Žufánková (73. Waltrová), Morávková (73. Bayerová). Trenér: Vlachovský.