Slovácko na soustředění v chorvatském Umagu remizovalo 1:1 s Hajdukem Split

split2
Hajduk Split Hajduk Split
1 : 1
Slovácko Slovácko

Průběh zápasu


Slovácko v prvním přípravném zápase na herním soustředění v chorvatském Umagu remizovalo s Hajdukem Split 1:1.

Utkání začalo lépe pro domácí tým, který šel do vedení již v sedmé minutě, kdy se po chybě ve středu pole dostal k zakončení záložník Krovinovič, který překonal gólmana Nguyena.

Slovácko odpovědělo ve 22. minutě, kdy míč vyvezl Michal Tomič a přesnou přihrávkou našel ve vápně Seung-Bin Kima, který se po přestupu z Dukly Praha poprvé prosadil v dresu Slovácka.

Chorvatský vicemistr měl v prvním poločase více příležitostí, ale vážnější šance se diváci nedočkali. V dresu Slovácka zaujaly šance Hofmann nebo Petržely. 

Ve druhém poločase Slovácko postupně převzalo iniciativu, ale snaha končila víceméně před poutovým územím soupeře.

Nic na tom nezměnila ani šance Jan Kalabišky, který pronikl do vápna, ale ve vyložené šanci přestřelil branku Hajduku. Nad břevno mířila o několik minut později i střela Vlastimila Daníča.

Slovácko tak v prvním přípravném zápase na herním soustředění v Chorvatsku remizovalo s Hajdukem Split 1:1.

Hajduk Split – 1.FC SLOVÁCKO 1:1 (1:1)
Gól: 22. Kim

Sestava 1.FC SLOVÁCKO: Nguyen – Tomič (60. Reinberk), Hofmann (60. Šimko), Břečka (46. Kadlec), Kalabiška (60. Doski), Petržela (60. Brandner), Kim (60. Šašinka), Havlík (60. Daníček), Kohút (60. Trávník), Sinyavskiy (60. Holzer), Vecheta (60. Mihálik)

Ve středu se Slovácko utká s maďarským týmem Budafoki MTE a v sobotu je na programu generálka před startem jarní soutěže se slovinským týmem NK Bravo.