VIDEO: Jan Baránek a Petr Reinberk před domácím zápasem s Mladou Boleslaví

rambo

Slovácko ve 22. ligovém kole přivítá tým z Mladé Boleslavi. Po vypadnutí z pohárové soutěže se bude Slovácko soustředit již jen na ligovou soutěž. Před zápasem jsme si pozvali před mikrofon Petra Reinberka a vyzpovídali jsme rovněž asistenta trenéra Jana Baránka.

„Na každý gól se nadřeme, dáváme je těžko. Snad už zase budeme hrát vzadu s nulou,“ přeje si před nedělním zápasem obránce Petr Reinberk, který věří, že Slovácko naváže na poslední zápasy s Mladou Boleslaví.  „Dříve se nám proti Boleslavi nedařilo, ale podařilo se nám to zvrátit. Snad na to navážeme i v neděli,“ dodává Reinberk.

Slovácko v posledních dvou zápasech prohrálo na Slavii a dvě branky inkasovalo rovněž v pohárovém zápase s Bohemians. Asistent trenéra Jan Baranek však věří, že na mužstvu se tyto dvě prohry negativně nepodepíší.

„Mužstvo je psychicky odolné. Chyby jsme si pojmenovali, momenty ukázali na videu. Udělali jsme všechno pro to, aby se chyby již neopakovaly,“ dodává v předzápasovém rozhovoru asistent trenéra Jan Baránek.