Slovácko remizovalo na půdě Bohemians Praha 0:0

DSC_5998

Slovácko v nadstavbové části ligy remizovalo na půdě Bohemians Praha 1905 a i nadále ztrácí na 4. místo jeden bod. Ve vršovickém Ďolíčku se diváci branky nedočkali a utkání skončilo 0:0. 

Moravané začali aktivně a na soupeře se valilo v prvních minutách několik útoků. První větší šanci měl Petržela, který převzal míč do běhu a lobem se pokusil překonal brankáře Jedličku. Poté Slovácko centrovalo ze stran, ale centry poměrně spolehlivě sbírala domácí obrana.

Pak se k největší šanci poločasu propracovalo Slovácko. Kalabiška ve vápně upadl, ale hra pokračovala a zpoza vápna zakončoval Havlík, který jedovatou střelou prověřil Jedličku, bohužel z toho pro naše barvy vyplynul jen roh.

Převaha Slovácka trvala i ve zbytku poločasu, ale klokanům se dařilo častěji odvracet vznikající útoky hostů. Havlíkův centr musel boxovat Jedlička a chvíli před koncem poločasu si přivodil zranění, kvůli kterému musel domácí brankář po pauze střídat.

Po pauze Daníček poslal centr do vápna a Vecheta se dostal k zakončení, jenomže mířil jen několik centimetrů mimo branku. I o čtvrthodinu později to byl Vecheta, kdo nebezpečně hlavičkoval a míč se snesl za břevno.

Poslední dvacetiminutovka byla napínavá, ale šancí paradoxně trochu ubylo. Do nadstaveného času si dvě schovalo Slovácko, ale ani Brandner ani Havlík už brankáře Valeše dostatečně neotestovali a utkání skončilo bez branek.