Slovácko si s Podbrezovou zastřílelo a zvítězilo 4:0

DSC_8538

Slovácko ve třetím přípravném záapse porazilo Podbrezovou 4:0. Za Slovácko se trefil Trávník, Vecheta a dvakrát skóroval Juroška.

Vstup do utkání mělo lepší Slovácko, které aktivně napadalo a v 5. minutě byl před pokutovým územím zfaulován Holzer. Míč si postavil Michal Trávník a tečovaná střela skončil v síti - 1:0.

V 17. minutě se po rychlé kombinační akci dostal k zakončení Vlastimil Daníček, ale jeho nepříjemnou střelu nakonec zlikvidoval gólman Rehák.

Ve 33. minutě zahrávalo Slovácko rohový kop a Milan Petržela našel hlavu Filipa Vechety, jehož zakončení k tyči vytáhl konečky prstů gólman Podbrezové.

Druhá branka přišla těsně před odchodem do šatny. Po faulu na Kima zahrával přímý volný kop Daniel Holzer a po skrumáži v pokutovém území uklidil míč do sítě Filip Vecheta - 2:0.

Ve druhém poločase musel předvést své brankářské umění i gólman Milan Heča, který v 55. minutě reflexivně zlikvidoval zakončení hostujícího útočníka.

Po hodině hry vystřídala kompletní jedenáctka a již po minutě na hřišti využil centru Havlíka a nedorozumění v obraně Podbrezové Pavel Juroška, který pohodlně skóroval - 3:0.

Slušně zaplněny stadion v Rohatci viděl ještě několik šancí na obou stranách. Zasahovat musel i gólman Fryšták a na druhé straně zakončoval Brandner s Havlíkem. V 86. minutě po individuální akci Jurošky pak zazvonilo břevno.

Mrzet to talentovaného hráče Slovácka nemuselo a v nastavení se po přihrávce Kalabišky provlékl mezi obránci Podbrezové a uklidil míč do sítě. Slovácko tak v dalším přípravném zápase zvítězilo 4:0.

v sobotu od 11:00 hod. odehraje Slovácko přípravné utkání v Boršicích u Buchlovic se slovenskou Skalicí.

1.FC SLOVÁCKO - FK Podbrezová 4:0 (2:0)
Branky: 2x Juroška, Vecheta a Trávník

Sestava 1.FCS: Heča (60. Fryták) - Doski 60. Onouha), Kadlec (60. Hofmann), Srubek (60. Bartoš), Reinberk (60. Kalabiška) - Holzer (60. Sinyavskiy), Trávník (60. Brandner), Daníček (60. Havlík), Petržela (60. Kudela) - Kim (60. Juroška), Vecheta (60. Mihálik)