Seung-Bin Kim: Všichni tady ví, co za emoce se dá v poháru zažít. I má motivace je o něco vyšší, přeci jen budu hrát proti svému bývalému týmu

IMG_5433

Slovácko již zítra odehraje 3. kolo poháru Mol Cup, ve kterém svěřenci trenéra Martina Svědíka přivítají druholigovou Duklu, v jejímž dresu ještě před rokem působil záložník Seung-Bin Kim.

“Do zápasu jdeme vždy s tím, že chceme uspět a v pohárovém zápase s Duklou to nebude jiné. Pro Slovácko je navíc pohár spojený s velkými emocemi, když v roce 2022 Mol Cup vyhrálo, takže už jenom proto určitě nedojde k podcenění soupeře,” říká Kim, který se na zápas proti svému bývalému týmu těší.

“Je pravda, že má motivace je o něco vyšší, přeci jen budu hrát proti svému bývalému týmu. Věřím, že utkání zvládneme. Hrajeme doma se soupeřem, který hraje nižší soutěž, takže povinnost nám velí vyhrát a postoupit,” říká záložník Slovácka, který však upozorňuje na kvalitu v týmu Pražanů.

“Nechci vyzdvihovat konkrétního hráče, celkově ale mají zajímavý tým a určitou kvalitu, což je vidět na jejich postavení v druholigové tabulce, kde jim patřil druhé místo. Ještě před rokem jsem tam trénoval, takže vím, že nemůžeme ignorovat jejich kvalitu, ale to nic nemění na tom, že si jdeme pro postup,” pokračuje Kim.

“Pohárové zápasy jsou specifické a v předchozím kole jsme viděli, že několik favoritů mělo s týmy z nižších soutěží problémy a několik favoritů již překvapivě vypadlo, proto musíme podat koncentrovaný výkon. Ideální by bylo, kdybychom vstřelili rychlou branku, jako tomu bylo v zápase s Karvinou, pak věřím, že si můžeme i zastřílet a zvítězit i vyšším brankovým rozdílem a potěšit tím i naše fanoušky,” dodává Kim.

Utkání 3. kola Mol Cupu mezi Slováckem a Duklou Praha se odehraje ve středu 27. září od 18:00 hod. na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti. Držitelé permanentek mají vstup zdarma. Cena vstupenek pro ostatní návštěvníky je 200 Kč a děti do 15ti let zaplatí za vstupenku jen 50 Kč.