VIDEO: Jan Baránek a Milan Petržela před nedělním zápasem v Plzni

petrzel-plzen

Slovácko v 15. ligovém kole zavítá na půdu plzeňské Viktorie, která v posledním ligovém zápase vyhrála překvapivě v Edenu 2:1 nad domácí Slavií. Před zápasem jsme si pozvali k mikrofonu Milana Petrželu a asistenta trenéra Jana Baránka.

„Budeme se v Plzni snažit napravit ztráty z domácích zápasů s Libercem a Hradcem, ale bude to velmi těžké utkání, každopádně se s tím budeme chtít porvat a odvézt si co nejlepší výsledek pro nás. Nahuštěný program Plzně může být pro nás jakousi výhodou, ale Plzeň je doma silná a trenér Koubek jim nenechá myšlenky na nějaké podcenění,“ říká v předzápasovém rozhovoru Milan Petržela, kterého čeká v neděli 27. ligový zápas mezi Slováckem a Plzní ať již v jednom či druhém dresu. Ten první přitom se znakem slováckého klubu odehrál v listopadu 2003, takže v neděli se bude do Štruncových sadů vracet po dvaceti letech.

„Popravdě si ten zápas už moc ani nevybavuji a ani jsem nevěděl, že to je již tolik utkání, ale tak je to pěkné číslo. A ani mi nepřijde, že je to dvacet let - letí to,“ dodává Petržela.