VIDEO: Jan Baránek a Stanislav Hofmann před zápasem se Slavií Praha

HOFMANN

Slovácko v sobotu 30. března přivítá na Městském fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti aktuálně druhý tým soutěže, pražskou Slavii. Před zápasem, který má výkop v 18:00 hod., jsme vyzpovídali asistenta trenéra Jana Baránka a obránce Stanislava Hofmanna.

„Tyto zápasy jsou vždycky hezké, mívají atmosféru. Já se na to těším. Slavia má kvalitu hlavně v ofenzivě. Jurečka s Chytilem mají formu, dávají spoustu gólů. Ale jsou tam i další fotbalisté, kteří navíc hrají dost týmově. Bude to spíš o jejich herním stylu, návycích,“ říká v předzápasovém rozhovoru obránce Stanislav Hofmann.

„Jak nám reprezentační přestávka přišla vhod, se ukáže až v dalších zápasech. Každopádně jsme chtěli, aby se hráči dostali po psychické i fyzické pohody. Nyní nás čeká Slavia, my známe a respektujeme její sílu. Víme, že je veliká. Chystáme se na jednotlivce i celý tým. V minulosti jsme však dokázali, že doma za podpory fanoušků můžeme hrát vyrovnanou partii s kýmkoliv,“ doplňuje asistent trenéra Jan Baránek. Celý rozhovor si můžete pustit ve videu níže.