Informace pro fanoušky k nedělnímu utkání mezi Slováckem a Spartou Praha

fanousci-saly160523

V neděli 5. května od 18:00 hod. se na Městském fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti odehraje utkání 1. kola ligové nadstavby skupiny o titul mezi Slováckem a Spartou Praha. Upozorňujeme, že celá jižní tribuna D vyčleněna pro hostující příznivce. Níže vám přinášíme důležité organizační informace pro fanoušky.

Pokud máte permanentku, tak vstupenky řešit nemusíte, protože permanentní vstupenky platí i pro domácí zápasy nadstavby!

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY SLOVÁCKA

Online si můžete zakoupit eVstupenku. Zde jsou na výběr dvě možnosti.

HOMEticket: Vstupenka vám dorazí na email, který si doma vytisknete a vezmete s sebou na stadion, kde QR kód přiložíte k turniketu.

MOBIL-ticket: Pro vstup na stadion vám stačí mít vstupenku v mobilu. Po odeslání na email, si vstupenku stáhnete do mobilní aplikace peněženka a QR kód přiložíte k turniketu.

Případně si můžete vstupenky zakoupit na partnerských místech společnosti TICKET PORTÁL

Pokud bude co prodávat, tak v den zápasu budou pokladny otevřeny dvě hodiny před výkopem utkání, tedy od 16:00 hod.

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY SPARTY

Online si můžete zakoupit eVstupenku. Zde po přihlášení na webu Ticketportalu zadáte heslo SPARTA 

Na výběr jsou dvě možnosti nákupu

HOMEticket: Vstupenka vám dorazí na email, který si doma vytisknete a vezmete s sebou na stadion, kde QR kód přiložíte k turniketu.

MOBIL-ticket: Pro vstup na stadion vám stačí mít vstupenku v mobilu. Po odeslání na email, si vstupenku stáhnete do mobilní aplikace peněženka a QR kód přiložíte k turniketu. 

CENA VSTUPENEK NA UTKÁNÍ S AC SPARTA PRAHA

Tribuny B, C a D – 500 Kč
Tribuna A – není v prodeji
Sektor hostů (D4 a D5) – 500 Kč
Děti do 15 let (tribuny B, C a D) – 250 Kč

OTEVŘENÍ STADIONU

Areál stadionu se pro návštěvníky otevře 90 minut před výkopem zápasu, tedy ve 16:30 hod.

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Žádáme návštěvníky, aby na utkání dorazili s dostatečným časovým předstihem a nedocházelo tak k tvoření front těsně před výkopem utkání. Zároveň upozorňujeme, že od 16:00 hod. bude uzavřena ulice Stonky. Upozorňujeme rovněž, že celá jižní tribuna D byla vyčleněna pro hostující příznivce a proto doporučujeme našim fanouškům, kteří mají zakoupené vstupenky na tribunu C, aby přišli přes hlavní bránu. To samé platí po skončení utkání. Zároveň žádáme návštěvníky utkání, aby respektovali pokynů pořadatelské služby.

JAK SE PROKÁZAT U VSTUPU

Na utkání je potřeba mít platnou vstupenku, nebo zakoupenou permanentku.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Na stadionu budou mít fanoušci možnost zakoupit si občerstvení u stánků za tribunou B (Slovácká dědina) a tribunou D.

FANSHOP 1.FC SLOVÁCKO

FanShop za tribunou B (ve Slovácké dědině) pro vás bude v zápasový den otevřený klasicky 90 minut před zápasem, tedy od 16:30 hod. Navštívit FanShop můžete i v pátek od 14:00 do 18:00 hod.

ZÁPASOVÝ ZPRAVODAJ

Při utkání pro vás bude v prodeji zápasový zpravodaj MY JSME SLOVÁCKO za cenu 20 Kč, který je možné zakoupit na prodejních místech u hlavního vstupu od Smetanových sadů a rovněž u turniketů z ulice od 28. října. Zakoupený zpravodaj bude slosovatelný a tři šťastlivci se může těšit na hodnotné ceny.