Slovácko porazilo za silného větru St.Pölten

IMG_8286_DxO_DxO

Hráčky Slovácka v pátek odehrály přípravný duel na půdě vedoucího týmu rakouské Bundesligy, SKN St. Pölten, který porazily 3:1, když se mezi střelkyně dvakrát zapsala Jana Žufánková a jednou se trefila Aneta Polášková.

„Utkání ovlivnil silný vítr, první půli byl v našich zádech a měli jsme výraznou převahu, soupeřky se dostaly na naši polovinu velmi sporadicky. Dobře jsme napadali, výsledkem byl úvodní gól. Náš tlak nekončil a do poločasu jsme nastřelili třikrát břevno a k tomu neproměnili pokutový kop. Po změně stran, proti silnému větru měl St. Pölten převahu, ale na konci přišlo rozhodnutí, protože jsme odskočili na rozdíl dvou branek,“ hodnotil zápas trenér Petr Vlachovský.

O nadcházejícím víkendu opět cestujeme za přípravou do zahraničí, z jihu se přesuneme na sever. V Polsku nás bude čekat utkání s KKS Czarni Sosnowiec, které začíná v sobotu 11. 2. 2023 od 15 hodin.

SKN Spusu St. Pölten – 1.FC Slovácko 1:3


Branky: 45‘ Eder Jasmin – 11‘ Žufánková Jana, 43‘ Polášková Aneta, 87‘ Žufánková Jana

Základní sestava: Růžičková – Pěčková, Janků, Ohlídalová, Trčková, Bláhová, Střížová, Ferencová, Jonášová, Polášková, Žufánková
Náhradnice: Sedláčková, Valášková, Morávková